Produktové foto Obývací stěna Salesa

O prodejci Nabytek-FORLIVING.cz

Logo prodejce Nabytek-FORLIVING.cz

Benefity prodejce Nabytek-FORLIVING.cz

Obývací stěna Salesa

Úvod Pokoje Obývací pokoj Obývací stěny

Moderní obývací stěna. Stěna je vyrobena z DTD laminované. Barevné provedení dub sonoma s černými detaily. Stěna obsahuje RTV stolek, polici, skříňku na zem a závěsnou skříňku. Skříňky mají jedny dvířka a uvnitř 1 polici skleněnou a 1 laminovanou. RTV stolek je opatřen 2 výklopnými dvířky a prostorem uprostřed. K obývací stěně doporučujeme dokoupit LED osvětlení s modrým podbarvením (viz související zboží). Stěna je dodávána pouze ve vyobrazeném provedení. Skleněný podstavec pod TV není součástí dodávky a nelze jej objednat. Celkové rozměry: - šířka 234,8 cm - hloubka 40,2 cm - výška 175 cm - hmotnost 74 kg Rozměry jednotlivých částí: - komoda š59/h30,5/v115,5 cm - RTV stolek š177/h40/v27,5 cm - závěsná vitrína š59/h29/v113 cm - police délka 102 cm Dodáváme v demontu. Jednotlivé části sestavy lze zakoupit samostatně, viz nákup jednotlivě.

Cena: 7 190 Kč

   Koupit na Nabytek-FORLIVING.cz

Dostupnost Skladem
Prodejce Nabytek-FORLIVING.cz
Výrobce FORLIVING s.r.o.  (15138 produktů)
O výrobci FORLIVING s.r.o. FORLIVING s.r.o. je český výrobce nábytku a bytových doplňků, který klade důraz na moderní design a funkčnost svých… pokračovat o FORLIVING s.r.o. »
Výrobce FORLIVING s.r.o.
Materiál Lamino
Šířka 234.8
Hloubka 40.2
Výška 175
Dekor dub sonoma

Vybrané produkty

Dekorace Dub sonoma Komody Koupelnové skříňky Lamino Lampy Led osvětlení Nábytek Obraz Obrazy Osvětlení Police Prostor Regály Rošt Skleněný Skříně Skříně Sono Stolek Stoly Tv stolek Vana Vitrína Záclony Závěs Závěsy