Produktové foto Obývací pokoj

O prodejci Nabytek-FORLIVING.cz

Logo prodejce Nabytek-FORLIVING.cz

Benefity prodejce Nabytek-FORLIVING.cz

Obývací pokoj

Úvod Pokoje Obývací pokoj Obývací stěny

Kolekce Orient je vyrobena z lamina v bílé barvě. Lamelovaná žebrovaná dvířka připomínající rolety podtrhují netradiční design, který je inspirovaný exotikou. Pevná konstrukce a nadčasová bílá jsou zárukou, že se budete cítit příjemně a útulně. Nábytek z kolekce Orient se perfektně hodí do obývacích pokojů nebo předsíní a disponuje dostatkem úložného prostoru. Kovové úchytky vhodně doplňují celkový luxusní vzhled kolekce. Obývací pokoj je sestaven z následujících komponentů: - 2-dveřová šatní skříň Orient S2D (výklop, uvnitř police a 1 šatní tyč), rozměry š88,4/h54/v201 cm - komoda Orient K3D (3 dvířka, 3 zásuvky), rozměry š128,4/h44/v98 cm - vitrína Orient W2DS, rozměry š88,4/h44/v201 cm Jednotlivé komponenty si můžete zakoupit samostatně viz související zboží. Nábytek je dodávaný v demontu. Můžete si zakoupit i další součásti kolekce Orient. Vyobrazený konferenční stolek Orient ST není součástí dodávky, můžete si jej také přiobjednat.

Cena: 15 640 Kč

   Koupit na Nabytek-FORLIVING.cz

Dostupnost Skladem
Prodejce Nabytek-FORLIVING.cz
Výrobce FORLIVING s.r.o.  (15186 produktů)
O výrobci FORLIVING s.r.o. FORLIVING s.r.o. je český výrobce nábytku a bytových doplňků, který klade důraz na moderní design a funkčnost svých… pokračovat o FORLIVING s.r.o. »
Výrobce FORLIVING s.r.o.
Materiál Lamino
Kolekce Orient
Barva bílá

Vybrané produkty

Bonami Dekorace Komody Konferenční stolky Koupelnové skříňky Nábytek Obraz Obrazy Obývací pokoj Police Předsíň Prostor Regály Rošt Šatní skříně Skříně Skříně Stolek Stoly Úchytky Vana Vany Vitrína Zásuvky