Produktové foto Kovová postel ALTEA 0473 s masivními prvky

O prodejci Nabytek-FORLIVING.cz

Logo prodejce Nabytek-FORLIVING.cz

Benefity prodejce Nabytek-FORLIVING.cz

Kovová postel ALTEA 0473 s masivními prvky

Úvod Nábytek Nábytek do ložnice Postele

Romantická kovová postel ALTEA s ručně kovanými prvky z masivního čtyřhranného kovu v kombinaci s robustními dubovými dřevěnými nohami. To celé v dokonalé harmonii. Postel nabízíme ve více rozměrech, v mnoha provedeních moření dřeva a také v několika provedeních povrchové úpravy kovaných prvků (viz varianty produktu). K této posteli si nezapomeňte z naší nabídky pořídit matraci a rošty. Postel dodáváme bez zobrazených dekorací v demontu. Kované postele dodáváme v 5 částech, které při montáži spojíme 10 šrouby. Tento systém zaručuje 100% stabilitu a zabraňuje vrzání. Na pevnost konstrukce poskytujeme záruku 10 let. Zkombinujte si svoji ložnici s elegantním nočním stolkem se zásuvkou nebo bez zásuvky. Pokoj můžete dále doladit polonebesy či praktickou šatní skříní se zásuvkami nebo bez zásuvek.

Cena: 20 447 Kč

   Koupit na Nabytek-FORLIVING.cz

Dostupnost Skladem
Prodejce Nabytek-FORLIVING.cz
Výrobce FORLIVING s.r.o.  (15163 produktů)
O výrobci FORLIVING s.r.o. FORLIVING s.r.o. je český výrobce nábytku a bytových doplňků, který klade důraz na moderní design a funkčnost svých… pokračovat o FORLIVING s.r.o. »
Výrobce FORLIVING s.r.o.
Rozměr postele/matrace 90x200 cm-140x200 cm-160x200 cm-180x200 cm
Materiál Kov-Masiv-Dřevo
Typ postele Jednolůžko-Dvoulůžko
Rošt součástí Bez roštu
Styl Rustikální-Vintage-Venkovský-Moderní
Šířka 99 / 149 / 169 / 189
Výška 102
Délka 210
Výška ložné plochy 31 cm po rošt

Vybrané produkty

Dekorace Gant Koupelnové skříňky Matrace Ment Nábytek Obraz Obrazy Postele Postele Rošt Šatní skříně Skříně Skříně Vany Zásuvka Zásuvky