Produktové foto pohovka Misty 3,5R

O prodejci Nabytek-FORLIVING.cz

Logo prodejce Nabytek-FORLIVING.cz

Benefity prodejce Nabytek-FORLIVING.cz

pohovka Misty 3,5R

Úvod Pokoje Obývací pokoj Sedací soupravy

Designovou pohovku Misty 3,5sed nabízíme v řadě čalounění kvalitními potahovými látkami. Sedák pohovky na černých kovových nožkách o výšce 15 cm vyplňuje kombinace PUR pěny a HR pěny a pružiny faliste. Misty je pohovka s elektrickou funkcí výsuvu sedáku, která vyplní vaše představy o tom nejvyšším komfortu a také se lehce stane klenotem vašeho obývacího pokoje. Pouhým stisknutím tlačítka změňte dle svých požadavků hloubku sedu z 58 na 76 cm. Chcete si hovět na pohovce ještě pohodlněji? Opět pouze stiskněte tlačítko, vytvoříte tak až 102 cm široký prostor pro ležení. Díky oblým područkám o výšce 61,5 cm si můžete relax užívat plnými doušky. Jednoduchým opřením velkých opěrných polštářů o zadní stěnu získáte vysoké záhlavníky. Malé opěrné polštáře jsou přišité napevno. Pokud máte zájem o jiný odstín či materiál čalounění, neváhejte a kontaktujte nás! S výběrem sedací soupravy na míru vám rádi a ochotně pomůžeme.

Cena: 39 590 Kč

   Koupit na Nabytek-FORLIVING.cz

Dostupnost Skladem
Prodejce Nabytek-FORLIVING.cz
Výrobce FORLIVING s.r.o.  (14291 produktů)
O výrobci FORLIVING s.r.o. FORLIVING s.r.o. je český výrobce nábytku a bytových doplňků, který klade důraz na moderní design a funkčnost svých… pokračovat o FORLIVING s.r.o. »
Výrobce FORLIVING s.r.o.
Šířka 248
Výška 79-120
Hloubka 113
Úložný prostor ne
Výška sedu 44,5 cm
Hloubka sedu 58-76-102 cm
Rozkládací ano
Šířka sedačky 248 cm-231 - 250 cm
Hloubka sedačky 113 cm
Výška nožiček 15 cm
Rozměry spací plochy 102x200 cm

Vybrané produkty

Kate Látka Ment Nábytek Pohovky Pohovky Polštář Polštáře Prostor Rošt Rozkládací pohovky Sedací soupravy Sedací soupravy