Produktové foto Obývací pokoj

O prodejci Nabytek-FORLIVING.cz

Logo prodejce Nabytek-FORLIVING.cz

Benefity prodejce Nabytek-FORLIVING.cz

Obývací pokoj

Úvod Pokoje Obývací pokoj Obývací stěny

Nábytek obývací sestavy Brando nabízíme z lamina v dezénu bílá / beton. Přední fronty ve vysokém bílém lesku společně s vyfrézovanými úchyty dodávají místnosti nádech elegance. Korpusy a vrchní desky nábytku Brando mají sílu lamina 16mm, hrany chrání ABS 0,5mm. Dvířka se systémem tichého dovírání a zásuvky jsou z MDF o síle 18mm potažené folií (PVC). Nožky jsou plastové, úchyty frézované a sklo na předních plochách tvrzené. Dodáváme v demontu. Komponenty obývacího pokoje Brando: - konferenční stolek Brando B9, rozměry š102/h67/v49 cm - TV stolek Brando B1, rozměry š151/h45/v50 cm - nástěnná police Brando B8, rozměry š151/h23/v22 cm - komoda Brando B3, rozměry š151/h40/v84 cm - šatní skříň Brando B7, rozměry š107/h55/v192 cm Jednotlivé komponenty můžete zakoupit i samostatně (viz související produkty). Potřebujete-li ještě více úložných prostorů, prohlédněte si celou nabídku aktraktivní kolekce Brando a vyskládejte si obývací pokoj a jídelnu dle vašich představ a možností.

Cena: 25 867 Kč

   Koupit na Nabytek-FORLIVING.cz

Dostupnost Skladem
Prodejce Nabytek-FORLIVING.cz
Výrobce FORLIVING s.r.o.  (15140 produktů)
O výrobci FORLIVING s.r.o. FORLIVING s.r.o. je český výrobce nábytku a bytových doplňků, který klade důraz na moderní design a funkčnost svých… pokračovat o FORLIVING s.r.o. »
Výrobce FORLIVING s.r.o.
Materiál Lamino-Foliovaná MDF
Barva bílá
Dekor vysoký lesk-beton
Kolekce Brando

Vybrané produkty

Bonami Komody Konferenční stolky Koupelnové skříňky Lesk Nábytek Nástěnné police Obývací pokoj Police Prostor Regály Rošt Šatní skříně Skříně Skříně Stolek Stoly Tv stolek Vany Zásuvky