Produktové foto Obývací pokoj

O prodejci Nabytek-FORLIVING.cz

Logo prodejce Nabytek-FORLIVING.cz

Benefity prodejce Nabytek-FORLIVING.cz

Obývací pokoj

Úvod Pokoje Obývací pokoj Obývací stěny

Kolekce nábytku Brillo snoubí moderní design s praktickým využitím nábytku v domácnosti. Design je inspirovaný Skandinávií, dřevěné nožky s dřevěnými úchytkami vnáší do kolekce nádech retro stylu, který slaví velký návrat. Korpusy jednotlivých prvků jsou v bílé barvě, dvířka v šedém laku. Nestárnoucí kombinace bílo-šedého provedení s lakovanými dvířky se hodí do moderních i tradičních pokojů. Komoda má 3 zásuvky, po stranách 2 skříňky s plnými dvířky. Uvnitř každé skříňky naleznete polici. Šatní skříň disponuje 2 zásuvkami, uvnitř naleznete šatní tyč, a polici v horní a dolní části. Vitrína má 3 zásuvky a za prosklenými dvířky naleznete 2 skleněné police. Součástí této vitríny není LED osvětlení. Nábytek vám dodáme v demontu. Komponenty obývacího pokoje Brillo: - police Brillo P1, rozměry š120/h18/v20 cm - konfereční stolek Brillo ST, rozměry š90/h62/v47 cm - RTV stolek Brillo, rozměry š180/h42/v55 cm - komoda Brillo K2D3S, rozměry š140/h42/v92 cm - vitrína Brillo W1D2S, rozměry š50/h42/v209 cm - šatní skříň Brillo S2D2S, rozměry š90/h56/v209 cm Prohlédněte si i další části systému Brillo a vybavte si obývák podle svých představ.

Cena: 29 165 Kč

   Koupit na Nabytek-FORLIVING.cz

Dostupnost Skladem
Prodejce Nabytek-FORLIVING.cz
Výrobce FORLIVING s.r.o.  (15155 produktů)
O výrobci FORLIVING s.r.o. FORLIVING s.r.o. je český výrobce nábytku a bytových doplňků, který klade důraz na moderní design a funkčnost svých… pokračovat o FORLIVING s.r.o. »
Výrobce FORLIVING s.r.o.
Barva bílá-šedá
Materiál Lamino
Kolekce Brillo

Vybrané produkty

Bonami Komody Koupelnové skříňky Lampy Led osvětlení Nábytek Obývací pokoj Obývák Osvětlení Police Regály Retro Šatní skříně Šedé Skříně Skříně Stolek Stoly Tv stolek Vany Vitrína Zásuvka Zásuvky