Produktové foto Obývací pokoj

O prodejci Nabytek-FORLIVING.cz

Logo prodejce Nabytek-FORLIVING.cz

Benefity prodejce Nabytek-FORLIVING.cz

Obývací pokoj

Úvod Pokoje Obývací pokoj Obývací stěny

Nábytek obývací sestavy Loft nabízíme z lamina v dezénu dub artisan v kombinaci s černými prvky. Stylové kovové nohy dodávají nábytku lehkost. Černá barva krásně koresponduje s kovovými úchytkami, vnitřky polic a ozdobným elementem podél korpusu a zdůrazňuje mimořádnou eleganci nábytku. Dodáváme v demontu. Komponenty obývacího pokoje Loft: - RTV stolek Loft LT1 , rozměry š150,5/h40/v54 cm - konferenční stolek Loft LT15, rozměry š102/h64/v44,5 cm - závěsná polička Loft LT13 , rozměry š20/h23,5/v22 cm - komoda Loft LT2, rozměry š90/h40/v82 cm - vitrína Loft LT, rozměry š55/h40/v193,5 cm - kredenc Loft LT5, rozměry š90/h40/v130 cm Jednotlivé komponenty můžete zakoupit i samostatně (viz související produkty). Potřebujete-li ještě více úložných prostorů, prohlédněte si celou nabídku bezúchytkové kolekce Loft a vyskládejte si jídelnu, obývací či studentský pokoj dle vašich představ a možností.

Cena: 35 183 Kč

   Koupit na Nabytek-FORLIVING.cz

Dostupnost Skladem
Prodejce Nabytek-FORLIVING.cz
Výrobce FORLIVING s.r.o.  (14291 produktů)
O výrobci FORLIVING s.r.o. FORLIVING s.r.o. je český výrobce nábytku a bytových doplňků, který klade důraz na moderní design a funkčnost svých… pokračovat o FORLIVING s.r.o. »
Výrobce FORLIVING s.r.o.
Materiál Lamino
Dekor dub artisan
Kolekce Loft

Vybrané produkty

Bonami Černá Komody Konferenční stolky Ment Nábytek Obývací pokoj Police Polička Prostor Rošt Stolek Stoly Tv stolek Vitrína Záclony Závěs Závěsy