Produktové foto Závěsná skříňka  CRO-24

O prodejci Nabytek-FORLIVING.cz

Logo prodejce Nabytek-FORLIVING.cz

Benefity prodejce Nabytek-FORLIVING.cz

Závěsná skříňka CRO-24

Úvod Nábytek Regály a poličky

Závěsnou skříňku Cross 24 nabízíme v řadě moderních dezénů. Skříňka má dvířka a otevřený úložný prostor. Skvěle se bude vyjímat nad komodou či RTV stolkem ze stejné kolekce. Vnitřní prostory a podrobné rozměry si prohlédněte v přiloženém souboru viz Ke stažení. Dodáváme v demontu. Hledáte funkční, moderní a elegantní nábytek, který je propracovaný a snadno se udržuje? Systém Cross je tím pravým! Kolekce nábytku Cross vyniká moderním designem, vysokou funkčností a čistými liniemi. Lamino materiál o síle 16 mm a 25 mm doplňují ABS hrany, které chrání nábytek proti mechanickému poškození. Skříňky i zásuvky jsou vybavené tichým dovíráním zvýší komfort užívání. Na tento produkt poskytujeme PRODLOUŽENOU ZÁRUKU NA 5 LET! Záruka se nevztahuje na vady vzniklé mechanickým poškozením, špatnou údržbou a nestandardním zacházením!

Cena: 1 978 Kč

   Koupit na Nabytek-FORLIVING.cz

Dostupnost Skladem
Prodejce Nabytek-FORLIVING.cz
Výrobce FORLIVING s.r.o.  (15186 produktů)
O výrobci FORLIVING s.r.o. FORLIVING s.r.o. je český výrobce nábytku a bytových doplňků, který klade důraz na moderní design a funkčnost svých… pokračovat o FORLIVING s.r.o. »
Výrobce FORLIVING s.r.o.
Materiál Lamino
Výška 39
Hloubka 25
Kolekce Cross
Šířka police 120,0 cm-111 - 120 cm

Vybrané produkty

Bonami Gant Komody Koupelnové skříňky Lamino Matrace Nábytek Postele Prostor Rošt Skříně Skříně Skříňka Vany Záclony Zásuvky Závěs Závěsy