Produktové foto Televizní stolek  05

O prodejci Nabytek-FORLIVING.cz

Logo prodejce Nabytek-FORLIVING.cz

Benefity prodejce Nabytek-FORLIVING.cz

Televizní stolek 05

Úvod Nábytek Stoly a stolky TV stolky a sestavy

Televizní stolek je součástí kolekce Verin, která vyniká elegantním a jednoduchým designem. Nábytek Verin z lamina o síle 16 mm chrání ABS hrany 0,5 mm. Vybírejte z mnoha atraktivních dezénových kombinací (viz varianty produktu). Stříbrné úchytky z tvrzeného plastu dokreslují nadčasový design. Televizní stolek VRN 05 je vybavený 2 skříňkami s plnými dvířky po stranách a policovým prostorem uprostřed. Stolek dodáváme v demontu. Rozměry: - šířka 180 cm - hloubka 44 cm - výška 44 cm Televizní stolek VRN 05 je součástí kolekce Verin, ze které si hravě poskládáte obývák vašich představ. Na tento produkt poskytujeme PRODLOUŽENOU ZÁRUKU NA 5 LET! Záruka se nevztahuje na vady vzniklé mechanickým poškozením, špatnou údržbou a nestandardním zacházením!

Cena: 3 944 Kč

   Koupit na Nabytek-FORLIVING.cz

Dostupnost Skladem
Prodejce Nabytek-FORLIVING.cz
Výrobce FORLIVING s.r.o.  (15179 produktů)
O výrobci FORLIVING s.r.o. FORLIVING s.r.o. je český výrobce nábytku a bytových doplňků, který klade důraz na moderní design a funkčnost svých… pokračovat o FORLIVING s.r.o. »
Výrobce FORLIVING s.r.o.
Materiál Lamino
Kolekce Verin
Styl Rustikální
Šířka 180
Výška 44
Hloubka 44

Vybrané produkty

Bonami Gant Komody Koupelnové skříňky Nábytek Obývák Prostor Rošt Skříně Skříně Skříňka Stolek Stoly Televizní stolek Úchytky