Produktové foto Obývací pokoj  2

O prodejci Nabytek-FORLIVING.cz

Logo prodejce Nabytek-FORLIVING.cz

Benefity prodejce Nabytek-FORLIVING.cz

Obývací pokoj 2

Úvod Pokoje Obývací pokoj Obývací stěny

Obývací pokoj sestavený z prvků kolekce Olivia je vyrobený z lamina v kombinaci s MDF v krémové barvě. Nábytek je opatřen hranami ABS, které jej chrání před mechanickým poškozením. Jednou z výhod produktů této kolekce je velké množství úložných prostorů. Použití světlých odstínů dokáže prosvětlit místnosti a dodat pocit lehkosti a vzdušnosti i v malých prostorech. Zajímavostí u prvků kolekce Olivia je kombinace moderního dezénu a klasického stylu. Čela dvířek a zásuvek jsou v dezénu dub ancona. Eleganci této kolekce podtrhují originální kovové úchytky. Dodáváno v demontu. Obývací pokoj je sestavený z následujících komponentů: - závěsná skříňka Olivia (dvířka s prosklením), rozměry š136/h24/v40 cm - TV stolek Olivia 3S-140 (otevřené police, 3 zásuvky), rozměry š136/h40/v50 cm - komoda Olivia 2D3S (2 plná dvířka, 3 zásuvky), rozměry š136/h36/v87 cm - konferenční stolek Olivia 110 (otevřená police), rozměry š110/h64/v50 cm - vitrína Olivia 2D2W-100 (2 plná dvířka, 2 dvířka s prosklením), rozměry š96/h36/v160,5 cm Jednotlivé komponenty lze zakoupit samostatně (viz související zboží). Části obývacího pokoje lze kombinovat s dalšími produkty kolekce Olivia.

Cena: 20 017 Kč

   Koupit na Nabytek-FORLIVING.cz

Dostupnost Skladem
Prodejce Nabytek-FORLIVING.cz
Výrobce FORLIVING s.r.o.  (15186 produktů)
O výrobci FORLIVING s.r.o. FORLIVING s.r.o. je český výrobce nábytku a bytových doplňků, který klade důraz na moderní design a funkčnost svých… pokračovat o FORLIVING s.r.o. »
Výrobce FORLIVING s.r.o.
Barva krémová-Béžová
Materiál Lamino-MDF
Dekor dub ancona
Kolekce Olivia

Vybrané produkty

Bonami Komody Konferenční stolky Koupelnové skříňky Nábytek Obývací pokoj Ořech Police Prostor Regály Rošt Skříně Skříně Skříňka Stolek Stoly Tv stolek Úchytky Vitrína Záclony Zásuvky Závěs Závěsy