Produktové foto Šatní skříň se zrcadlem  3D2S

O prodejci Nabytek-FORLIVING.cz

Logo prodejce Nabytek-FORLIVING.cz

Benefity prodejce Nabytek-FORLIVING.cz

Šatní skříň se zrcadlem 3D2S

Úvod Nábytek Komody a skříně

Elegantní a praktická šatní skříň z kolekce Olivia. Velké množství úložných prostorů je jednou z výhod produktů kolekce Olivia. Použití světlých odstínů dokáže prosvětlit místnosti a dodat pocit lehkosti a vzdušnosti i v malých bytových prostorech. Předností produktů této kolekce je kombinace moderního dezénu a klasického stylu. Skříň vyrobená z lamina v kombinaci s MDF má 2 plné dveře, zrcadlové dveře a 2 praktické zásuvky. Dveře skříně a zásuvky jsou opatřeny originálními kovovými úchyty. Vnitřní vybavení skříně (viz obrázek níže). Korpus šatní skříně je krémové barvy, čela dveří jsou v dezénu dub ancona. Skříň má hrany ABS. Dodáváno v demontu. Šatní skříň je součástí kolekce Olivia.

Cena: 11 930 Kč

   Koupit na Nabytek-FORLIVING.cz

Dostupnost Skladem
Prodejce Nabytek-FORLIVING.cz
Výrobce FORLIVING s.r.o.  (15197 produktů)
O výrobci FORLIVING s.r.o. FORLIVING s.r.o. je český výrobce nábytku a bytových doplňků, který klade důraz na moderní design a funkčnost svých… pokračovat o FORLIVING s.r.o. »
Výrobce FORLIVING s.r.o.
Barva krémová-Béžová
Materiál Lamino-MDF
Skříňové dveře Klasické-Zrcadlové
Rohová skříň ne
Dekor dub ancona
Kolekce Olivia
Vnitřní vybavení Se závěsnou tyčí-Se zásuvkami-S policemi
Šířka 136
Výška 217
Hloubka 60
Počet dveří třídveřové

Vybrané produkty

Dekorace Dveře Gant Koupelnové skříňky Nábytek Obraz Obrazy Ořech Prostor Rošt Šatní skříně Šatní skříně Skříně Skříně Zásuvky Zrcadla