Produktové foto Dětský pokoj

O prodejci Nabytek-FORLIVING.cz

Logo prodejce Nabytek-FORLIVING.cz

Benefity prodejce Nabytek-FORLIVING.cz

Dětský pokoj

Dětský pokoj z prvků kolekce Gray nabízíme z lamina v kombinaci grafit a matná bílá, kterou nic nepokazíte v jakékoli místnosti vašeho domova a skvěle tak doladíte všechny doplňky. Otevírání dvířek policového regálu si zvolíte až při samotné montáži. Elegantní podlouhlé kovové úchyty doplňují celkový design nábytku. Nožky jsou ze šedého plastu. Jednolůžkovou postel s úložným prostorem v podobě praktické zásuvky dodáváme bez roštu a bez matrace. Komponenty dětského pokoje Gray: - policový regál Gray GR6, rozměry š60/h40,5/v196 cm - šatní skříň Gray GR9, rozměry š96/h56/v196 cm - komoda Gray GR2, rozměry š96/h40,5/v90 cm - PC stůl Gray GR12, rozměry š128/h67/v77,5 cm - postel Gray GR13, rozměry š204/h96,5/v78,5 cm Jednotlivé komponenty můžete zakoupit i samostatně (viz související produkty). Vyskládejte si celý domov dle vlastní představy a možností z prvků kolekce Gray, která je ideálním řešením pro vytvoření moderního prostředí ve vašem obýváku, dětském či studentském pokoji nebo v jídelně. S jedním z našich dětských koberců bude pokojíček vašich dětí dokonalý.

Cena: 28 964 Kč

   Koupit na Nabytek-FORLIVING.cz

Dostupnost Skladem
Prodejce Nabytek-FORLIVING.cz
Výrobce FORLIVING s.r.o.  (15197 produktů)
O výrobci FORLIVING s.r.o. FORLIVING s.r.o. je český výrobce nábytku a bytových doplňků, který klade důraz na moderní design a funkčnost svých… pokračovat o FORLIVING s.r.o. »
Výrobce FORLIVING s.r.o.
Materiál Lamino
Barva bílá-grafit-Černá
Kolekce Gray
Obsahuje šatní skříň-komoda-postel-regál-PC stůl
Rozměr postele/matrace 90x200 cm

Vybrané produkty

Bonami Děti Dětské pokoje Doplňky Gant Komody Koupelnové skříňky Matrace Nábytek Obývák Police Postele Prostor Psací stoly Regály Rošt Šatní skříně Šedé Skříně Skříně Stoly Zásuvky