Produktové foto Jídelna Royal

O prodejci Nabytek-FORLIVING.cz

Logo prodejce Nabytek-FORLIVING.cz

Benefity prodejce Nabytek-FORLIVING.cz

Jídelna Royal

Úvod Nábytek Stoly a stolky Jídelní stoly

Nábytek Royal do vaší jídelny nabízíme z lamina o síle korpusu 15mm, přední části zásuvek a dvířek mají sílu 18mm. Celkový rozměr ozdobné lišty je 80 mm, samotná vrchní deska má sílu 22 mm. Židle jsou vyrobeny z masivu a mají hnědý čalouněný sedák. Stůl je rozkládací. Dodáváme v demontu. S kolekcí nábytku Royal dostanete anglický styl i do vašeho domova. Jídelna vyrobená z lamina je sestavená z produktů kolekce Royal, která byla navržena zejména za účelem vytvoření teplé, útulné atmosféry vašeho domova a zaujme především milovníky stylového interiéru. Kombinace dekorů bílého kartáčovaného dřeva s odstínem divokého dubu na věncích prvků podtrhuje jedinečný design nábytku. Zdobené úchytky zdůrazňují styl a dotváří luxusní dojem z celé kolekce. Nábytek z kolekce Royal splňuje také nároky na praktické využití nábytku a to zejména díky dostatku úložného prostoru, jímž jednotlivé prvky disponují. Jídelna je sestavená z následujících komponentů: - komoda Royal KS5 (5 zásuvek), rozměry š57/h46/v98 cm - šatní skříň Royal S2D, rozměry š87/h49/v187 cm - vysoká vitrína Royal W2D (5 zásuvek, 2 police, 2 dvířka, 2 prosklená dvířka), rozměry š127/h39/v187 cm - TV skříňka Royal RN (6 polic), rozměry š127/h46/v75 cm - 4x jídelní židle Royal KRZ6, rozměry š40/h43/v100 cm - jídelní stůl Royal ST (rozkládací), rozměry š160-203/h90/v82 cm Jednotlivé komponenty lze zakoupit samostatně (viz související zboží). Z prvků kolekce Royal si můžete sestavit jídelnu, obývací pokoj, ložnici i předsíň a dodat tak svému bydlení tu pravou pohodovou a domácí atmosféru.

Cena: 34 830 Kč

   Koupit na Nabytek-FORLIVING.cz

Dostupnost Skladem
Prodejce Nabytek-FORLIVING.cz
Výrobce FORLIVING s.r.o.  (14770 produktů)
O výrobci FORLIVING s.r.o. FORLIVING s.r.o. je český výrobce nábytku a bytových doplňků, který klade důraz na moderní design a funkčnost svých… pokračovat o FORLIVING s.r.o. »
Výrobce FORLIVING s.r.o.
Barva bílá
Materiál Lamino
Dekor dub
Styl Venkovský
Počet židlí v setu (ks) 4
Tvar desky Čtvercové/Obdélníkové
Rohová sestava ne

Vybrané produkty

Bonami Bydlení Jídelní stoly Jídelní židle Komody Koupelnové skříňky Nábytek Obývací pokoj Police Předsíň Prostor Psací stoly Regály Rošt Šatní skříně Skříně Skříně Skříňka Stoly Úchytky Vitrína Židle