Produktové foto Regál  SVN-10

O prodejci Nabytek-FORLIVING.cz

Logo prodejce Nabytek-FORLIVING.cz

Benefity prodejce Nabytek-FORLIVING.cz

Regál SVN-10

Úvod Nábytek Regály a poličky

Regál Sven 09 nabízíme v řadě moderních dezénů. Regál vám poskytne úložné prostory na policích za 3 dvířky, ale knihy či dekorace můžete také vystavit v otevřených policích. Výrazným prvkem jsou černé dřevěné nožky o výšce 18 cm, které vám usnadní úklid. Vnitřní prostory a podrobné rozměry si prohlédněte v přiloženém souboru viz Ke stažení. Zobrazené LED osvětlení není součástí ceny ani dodání. Dodáváme v demontu. Hledáte funkční, moderní a elegantní nábytek, který je propracovaný a snadno se udržuje? Systém Sven je tím pravým! Skříňky i zásuvky jsou vybavené tichým dovíráním zvýší komfort užívání. Lamino materiál o síle 16 mm doplňují ABS hrany, které chrání nábytek proti mechanickému poškození. Kolekce nábytku Sven vyniká moderním designem, vysokou funkčností a čistými liniemi. Na tento produkt poskytujeme PRODLOUŽENOU ZÁRUKU NA 5 LET! Záruka se nevztahuje na vady vzniklé mechanickým poškozením, špatnou údržbou a nestandardním zacházením!

Cena: 6 331 Kč

   Koupit na Nabytek-FORLIVING.cz

Dostupnost Skladem
Prodejce Nabytek-FORLIVING.cz
Výrobce FORLIVING s.r.o.  (15197 produktů)
O výrobci FORLIVING s.r.o. FORLIVING s.r.o. je český výrobce nábytku a bytových doplňků, který klade důraz na moderní design a funkčnost svých… pokračovat o FORLIVING s.r.o. »
Výrobce FORLIVING s.r.o.
Materiál Lamino
Výška 174
Hloubka 40
Kolekce Sven
Šířka 80

Vybrané produkty

Bonami Dekorace Gant Koupelnové skříňky Lamino Lampy Led osvětlení Matrace Nábytek Obraz Obrazy Osvětlení Police Postele Prostor Regály Rošt Skříně Skříně Úklid Vany Zásuvky