Produktové foto Obývací pokoj

O prodejci Nabytek-FORLIVING.cz

Logo prodejce Nabytek-FORLIVING.cz

Benefity prodejce Nabytek-FORLIVING.cz

Obývací pokoj

Úvod Pokoje Obývací pokoj Obývací stěny

Nábytek obývací sestavy Ivo nabízíme z lamina v dezénu dub april. Dekor dřeva v kombinaci s černými kovovými detaily působí masivně. U vitríny Ivo si zvolte pravé či levé provedení. Zobrazené LED osvětlení u komody a vitríny je již v ceně sestavy. Dodáváme v demontu. Korpusy nábytku Ivo mají sílu lamina 16mm, vrchní desky 22mm a hrany chrání ABS 0,5mm a 1,5mm. Dvířka se systémem tichého dovírání a zásuvky jsou z MDF o síle 18mm potažené folií (PVC). Nožky a úchytky jsou kovové, sklo tvrzené. Komponenty obývacího pokoje Ivo: - konferenční stolek Ivo IV12, rozměry š114-144/h51,5/v68 cm - RTV stolek Ivo IV1, rozměry š150,5/h40/v54 cm - nástěnná police Ivo IV11, rozměry š150,5/h22/v23 cm - vysoká vitrína Ivo IV6 - IV7, rozměry š58/h40/v194 cm - komoda Ivo IV4, rozměry š150,5/h40/v84,5 cm Jednotlivé komponenty můžete zakoupit i samostatně (viz související produkty). Potřebujete-li ještě více úložných prostorů, prohlédněte si celou nabídku atraktivní kolekce Ivo a vyskládejte si obývací pokoj a jídelnu dle vašich představ a možností.

Cena: 30 001 Kč

   Koupit na Nabytek-FORLIVING.cz

Dostupnost Skladem
Prodejce Nabytek-FORLIVING.cz
Výrobce FORLIVING s.r.o.  (15155 produktů)
O výrobci FORLIVING s.r.o. FORLIVING s.r.o. je český výrobce nábytku a bytových doplňků, který klade důraz na moderní design a funkčnost svých… pokračovat o FORLIVING s.r.o. »
Výrobce FORLIVING s.r.o.
Materiál Lamino-Foliovaná MDF
Dekor dub april
Kolekce Ivo

Vybrané produkty

Bonami Dekorace Komody Komody Konferenční stolky Lampy Led osvětlení Nábytek Nástěnné police Obraz Obrazy Obývací pokoj Osvětlení Police Prostor Regály Rošt Stolek Stoly Tv stolek Úchytky Vitrína Zásuvky