Produktové foto Modrý bavlněný potah na žehlicí prkno Wenko Air Comfort, délka 140 cm

O prodejci Bonami.cz

Logo prodejce Bonami.cz

Bonami je dynamický a inspirativní obchod, který přináší jedinečný výběr nábytku, bytových dekorací a módního příslušenství pro každý domov. Specializuje se na tvorbu atraktivního a pohodlného prostředí, kde každý kousek nábytku a dekorace odráží…

Benefity prodejce Bonami.cz

  • ✭  Doprava při objednávce nad 3 000 Kč ZDARMA (nevztahuje se na nadrozměrné zásilky)
  • ✭  Při registraci SLEVA 200 Kč na 1. nákup
  • ✭  Oddělené doručení zásilek za 49,- (zboží skladem bude odesláno ihned, produkty na objednání budou odeslány v další zásilce)
  • ✭  SLEVA za nasbírané kredity
  • ✭  Zboží ve slevě na Bonami.cz
  • ✭  Novinky na Bonami.cz
  • ✭  Zkušenosti a recenze s Bonami.cz

Modrý bavlněný potah na žehlicí prkno Wenko Air Comfort, délka 140 cm

Potah Air Comfort přináší dokonalé výsledky žehlení bez mačkání. Postará se o to celkem 5 vrstev, díky nimž je celkový proces snazší, efektivnější a mnohem příjemnější. Speciální klouzavá funkce navíc umožňuje snadné a rychlé žehlení s faktorem úspory času až 50%. Díky pružné tkanině se potah flexibilně přizpůsobí prknu a to o délce 140 cm. Navíc perfektně padne, aniž by docházelo k jakémukoliv zklouzávání. Potah se skládá celkem z 5 vrstev: 1. 100% bavlna - Velmi hustá a odolná bavlna zabraňuje uklouznutí žehličky. 2. Pěnové polstrování o tloušťce 2 mm - Zajišťuje snadné žehlení bez vznikání záhybů a je zároveň velmi šetrné k oděvům. 3. Polstrování Molton - Hustá vrstva Molton absorbuje přebytečné teplo i páru, a proto je potah vhodný i pro napařovací žehličky. 4. Hliníková vrstva - Díky hliníkové vrstvě se vynaložené teplo odráží a oděvy tak stačí vyžehlit pouze z jedné strany. Uzavřená vrstva také zabraňuje kapání vody. 5. Pěnové polstrování o tloušťce 5 mm .

Cena: 809 Kč

   Koupit na Bonami.cz

Dostupnost do 5. 6. 2024
Prodejce Bonami.cz
Výrobce Wenko  (1979 produktů)
O výrobci Wenko Velmi oblíbená značka Wenko, přináší na český trh inteligentní řešení chaosu ve vaší domácnosti. Specializují se na… pokračovat o Wenko »

Vybrané produkty

Bavlna Matrace Postele Žehlící prkno