Produktové foto Středně tvrdá pružinová matrace 200x200 cm Azure – MESONICA

O prodejci Bonami.cz

Logo prodejce Bonami.cz

Bonami je dynamický a inspirativní obchod, který přináší jedinečný výběr nábytku, bytových dekorací a módního příslušenství pro každý domov. Specializuje se na tvorbu atraktivního a pohodlného prostředí, kde každý kousek nábytku a dekorace odráží…

Benefity prodejce Bonami.cz

  • ✭  Doprava při objednávce nad 3 000 Kč ZDARMA (nevztahuje se na nadrozměrné zásilky)
  • ✭  Při registraci SLEVA 200 Kč na 1. nákup
  • ✭  Oddělené doručení zásilek za 49,- (zboží skladem bude odesláno ihned, produkty na objednání budou odeslány v další zásilce)
  • ✭  SLEVA za nasbírané kredity
  • ✭  Zboží ve slevě na Bonami.cz
  • ✭  Novinky na Bonami.cz
  • ✭  Zkušenosti a recenze s Bonami.cz

Středně tvrdá pružinová matrace 200x200 cm Azure – MESONICA

Úvod Pokoje Ložnice Matrace

Tato kolekce matrací byla navržena designéry s maximální péčí o kvalitu a odolnost, aniž by se dělaly jakékoliv kompromisy. Můžete si být jisti, že si budete moci vychutnat prvotřídní kvalitu, která vám poskytne spokojený spánek po mnoho let. Díky mimořádné elasticitě latexové pěny se matrace vrátí do své předchozí podoby při snížení tlaku. To vám umožní pohodlně spát bez obav z promáčknutí tlaku a deformace matrace. Naopak, termoelastická pěna má vynikající vlastnosti, které umožňují reprodukovat přirozené zakřivení těla pod vlivem tlaku a teploty uživatele. Tímto způsobem se matrace dokonale přizpůsobí vašim individuálním potřebám. Použití termoelastické pěny navíc eliminuje nadměrný tlak na různé části těla a přispívá k lepšímu krevnímu oběhu. S touto kolekcí matrací získáte nejen prvotřídní pohodlí, ale také optimální podporu pro váš spánek. Nezapomeňte si k matraci pořídit také kvalitní pěnový polštář.

Cena: 21 990 Kč

   Koupit na Bonami.cz

Dostupnost do 5. 6. 2024
Prodejce Bonami.cz
Výrobce MESONICA  (289 produktů)
O výrobci MESONICA MESONICA je značka, která přináší moderní a kvalitní nábytek pro ty, kteří hledají spojení pohodlí a stylu. V nabídce… pokračovat o MESONICA »

Vybrané produkty

Bonami Kate Matrace Ment Ploty Polštář