Produktové foto Přenosný gril ø 35 cm Party Time – Tescoma

O prodejci Bonami.cz

Logo prodejce Bonami.cz

Bonami je dynamický a inspirativní obchod, který přináší jedinečný výběr nábytku, bytových dekorací a módního příslušenství pro každý domov. Specializuje se na tvorbu atraktivního a pohodlného prostředí, kde každý kousek nábytku a dekorace odráží…

Benefity prodejce Bonami.cz

  • ✭  Doprava při objednávce nad 3 000 Kč ZDARMA (nevztahuje se na nadrozměrné zásilky)
  • ✭  Při registraci SLEVA 200 Kč na 1. nákup
  • ✭  Oddělené doručení zásilek za 49,- (zboží skladem bude odesláno ihned, produkty na objednání budou odeslány v další zásilce)
  • ✭  SLEVA za nasbírané kredity
  • ✭  Zboží ve slevě na Bonami.cz
  • ✭  Novinky na Bonami.cz
  • ✭  Zkušenosti a recenze s Bonami.cz

Přenosný gril ø 35 cm Party Time – Tescoma

Úvod Zahrada Grilování a piknik

Přenosný gril s nastavitelnou teplotou Party Time od značky Tescoma nabídne grilovací rošt s odnímatelným středem, který umožní nepřerušované doplňování dřeva během grilování, aniž by bylo zapotřebí sundavat celý rošt. Zásobník na palivo je uzavřený pokopem, a proto během přípravy pokrmů šťáva neodkapává do žhavých uhlíků, ale do nerezové nádoby. Grilování je tak téměř bez kouře. Zároveň je opatřený turbo ventilátorem, který vháněním vzduchu do zásobníku zvyšuje výkonost grilu. Připravované pokrmy jsou navíc propečené rovnoměrně. Pro jeho 10 hodinový provoz jsou zapotřebí čtyři tužkové baterie, které však nejsou součástí balení. Ke grilu doporučujeme zakoupit také nerezový poklop.

Cena: 4 199 Kč

   Koupit na Bonami.cz

Dostupnost do 26. 5. 2024
Prodejce Bonami.cz
Výrobce Tescoma  (573 produktů)
O výrobci Tescoma Tescoma je přední český výrobce kuchyňského náčiní a doplňků, který se vyznačuje inovativním designem a vysokou… pokračovat o Tescoma »

Vybrané produkty

Bonami Gril Grilování Nerez Rošt Ventilátor