Produktové foto Noční stolek z bukového dřeva se zásuvkou SKANDICA Spectrum

O prodejci Bonami.cz

Logo prodejce Bonami.cz

Bonami je dynamický a inspirativní obchod, který přináší jedinečný výběr nábytku, bytových dekorací a módního příslušenství pro každý domov. Specializuje se na tvorbu atraktivního a pohodlného prostředí, kde každý kousek nábytku a dekorace odráží…

Benefity prodejce Bonami.cz

  • ✭  Doprava při objednávce nad 3 000 Kč ZDARMA (nevztahuje se na nadrozměrné zásilky)
  • ✭  Při registraci SLEVA 200 Kč na 1. nákup
  • ✭  Oddělené doručení zásilek za 49,- (zboží skladem bude odesláno ihned, produkty na objednání budou odeslány v další zásilce)
  • ✭  SLEVA za nasbírané kredity
  • ✭  Zboží ve slevě na Bonami.cz
  • ✭  Novinky na Bonami.cz
  • ✭  Zkušenosti a recenze s Bonami.cz

Noční stolek z bukového dřeva se zásuvkou SKANDICA Spectrum

Úvod Nábytek Stoly a stolky Noční stolky

Seversky laděný, přesto však úžasně hřejivý kousek, který do vašeho doma tak snadno zakomponujete. Šikovných úložných prostor není nikdy dost, a co teprve, když interiér takhle efektně zkrášlí! O značce: SKANDICA je mladá, inovativní nábytkářská značka, která je svěžím vánkem na poli interiérového designu. Zrodila se z lásky k designu a z fascinace krásou spočívající v jednoduchosti. Inspirace: Designéři se nechávají inspirovat surovou krásou přírody a Skandinávskou kulturou. Vzhlížejí se ale také v minimalismu a nápady získávají cestováním. Rozhodli se tu odmítnout konvence a vytvářet kousky, které jsou osobité a výjimečné. Funkčnost: Nábytek, ať je sebekrásnější, musí být především funkční a s lehkostí zapadnout do vašeho života. Na každém kousku se tedy ve SKANDICA pracuje také s ohledem na jeho praktickou stránku. Designéři se snaží najít to nejmodernější řešení pro každodenní život. Jaké jsou výhody bukového dřeva? Použití bukového dřeva je nábytkovou klasikou. A proč tomu tak je? Dřevo buku má totiž vysokou tvrdost a odolnost. Jeho nespornou výhodou je i to, že je díky své pevnosti schopné udržet šrouby a čepy daleko lépe, než je tomu u ostatních dřevin. A tak se kousek z bukového masivu stane téměř nesmrtelným.

Cena: 5 690 Kč

   Koupit na Bonami.cz