Produktové foto Brilliant LED stropní světlo Ceres, easydim, bílé, Ø35 cm

O prodejci Světla24.cz

Logo prodejce Světla24.cz

Svetla24.cz je předním online specialistou na lampy a svítidla, který se vyvinul z malého garážového podniku na úspěšnou evropskou společnost s více než 5 miliony spokojených zákazníků. Nabízí široký sortiment světelných řešení, která dokážou…

Benefity prodejce Světla24.cz

  • ✭  Doprava nad 699 Kč ZDARMA
  • ✭  Extra sleva -11% od 2790 Kč téměř na vše s kodem VYPRODEJ
  • ✭  Vrácení do 50 dnů ZDARMA
  • ✭  Zboží ve slevě na Světla24.cz

Brilliant LED stropní světlo Ceres, easydim, bílé, Ø35 cm

Úvod Světla Nástěnná a stropní svítidla

Kulaté stropní světlo LED Ceres s bílým kovovým rámem - snadno stmívatelné vypínačem Vzhled stínidla Ceres je tak střídmý, že stropní LED světlo lze mnohostranně použít. Světelný výkon energeticky úsporných LED žárovek je světlý a jejich světlo je rovnoměrné, což je v neposlední řadě způsobeno povrchovou úpravou plastů. Často se ukazuje jako velmi praktické, když světlo lze ztlumit, protože je možné se lépe přizpůsobit různým situacím. Ne všechny domácnosti však disponují samostatným instalovaným stmívačem, většinou mají k dispozici jen běžné nástěnné vypínače. Chcete-li světlo stejně ztlumit, máte tuto možnost pomocí LED stropních svítilen Ceres, protože mají integrovanou technologii easydim. Když je světlo zapnuté, můžete stisknout přepínač dvakrát rychle po sobě, což okamžitě spustí proces ztlumení. Tento proces probíhá pomalu a lze jej zastavit opakováním stisknutí dvakrát rychle za sebou. Pak se zachová aktuální úroveň jasu až do zhasnutí světla.

Cena: 1 978 Kč

   Koupit na Světla24.cz

Slevový kód: CZ0224-FUF6005000

600 Kč sleva při nákupu nad 5000 Kč, platnost od 1. 2. – 31. 3. 2024.
Slevový kód není platný na značky, které jsou vyloučeny ze slevového kódu.

Dostupnost Není skladem
Prodejce Světla24.cz
Výrobce Brilliant  (68 produktů)
O výrobci Brilliant Výrobce Brilliant přináší širokou paletu osvětlovacích řešení pro každý interiér. Od moderních LED lamp, které jsou… pokračovat o Brilliant »
NAME třída energetické účinnosti
VAL F
EAN 4004353248771