Produktové foto Středně tvrdá/extra tvrdá pěnová oboustranná matrace 90x200 cm Regal Supreme – Moonia

O prodejci Bonami.cz

Logo prodejce Bonami.cz

Bonami je dynamický a inspirativní obchod, který přináší jedinečný výběr nábytku, bytových dekorací a módního příslušenství pro každý domov. Specializuje se na tvorbu atraktivního a pohodlného prostředí, kde každý kousek nábytku a dekorace odráží…

Benefity prodejce Bonami.cz

  • ✭  Doprava při objednávce nad 3 000 Kč ZDARMA (nevztahuje se na nadrozměrné zásilky)
  • ✭  Při registraci SLEVA 200 Kč na 1. nákup
  • ✭  Oddělené doručení zásilek za 49,- (zboží skladem bude odesláno ihned, produkty na objednání budou odeslány v další zásilce)
  • ✭  SLEVA za nasbírané kredity
  • ✭  Zboží ve slevě na Bonami.cz
  • ✭  Novinky na Bonami.cz
  • ✭  Zkušenosti a recenze s Bonami.cz

Středně tvrdá/extra tvrdá pěnová oboustranná matrace 90x200 cm Regal Supreme – Moonia

Úvod Pokoje Ložnice Matrace

Matrace Regal Supreme se vyznačuje maximální přizpůsobivostí a vysokou kvalitou. Má diferencované zóny, které podporují správné držení páteře a eliminují tlakové body, což pomáhá předcházet bolestem svalů během spánku. Matrace se skládá z HR jádra s vysokou hustotou, které zajišťuje tuhost matrace a viskoelastického materiálu, který vytváří tzv. obláčkový efekt, dokonale se přizpůsobí tělu a zajistí optimální a zdravý odpočinek. Tento materiál lépe reguluje tělesnou teplotu a pomáhá dosáhnout plnohodnotného odpočinku. Vícevrstvé složení viskoelastické pěny, velmi měkké pěny Supersoft a vláken Biotherm zajišťuje pohodlné ležení a vysoký stupeň komfortu. Oboustranná technologie Duo-System® umožňuje zvolit požadovanou tuhost. Na jedné straně můžete zvolit střední a na druhé straně vysokou. Technické specifikace: Tloušťka: +/- 30 cm Viscoelastic + Viscosoft + Biotherm vlákna Pression Care System AirSense System Pohodlná a přizpůsobivá tvrdost DuoSystem H2-H3: Střední tvrdost strany A a vysoká tvrdost strany B Matrace má též sanitární systém proti plísním, roztočům a bakteriím pro ten nejlepší hygienický odpočinek. Potah matrace je antialergický a má též zesílený obvod a speciální bezpečnostní šití pro lepší kompaktnost. Matrace je též oceněna systémem OEKO-TEX® a evropskou certifikací CETEM. Výrobek se dodává ve vakuu a před použitím je nutné jej nechat 24 hodin odpočinout na hladkém povrchu. Pro zachování optimálního stavu výrobku je nutné jej vybalit do tří týdnů po obdržení.

Cena: 13 599 Kč

   Koupit na Bonami.cz

Dostupnost do 29. 5. 2024
Prodejce Bonami.cz
Výrobce Moonia  (220 produktů)
O výrobci Moonia Extra pohodlné matrace z nejkvalitnějších materiálů, to je značka Moonia. Spát se vám na nich bude jako v bavlnce a… pokračovat o Moonia »

Vybrané produkty

Matrace Police Postele Regály Toto