Produktové foto Gaming Tisch In Schwarz

O prodejci Moebelix.cz

Logo prodejce Moebelix.cz

Benefity prodejce Moebelix.cz

Gaming Tisch In Schwarz

Úvod Nábytek Stoly a stolky

Se sérií RACER-LIGHT zazáří ložnice nebo pokoj pro teenagery trendy moderním vzhledem. Od útulné pružinové postele, přes herní stůl až po šatní skříň, tato série boduje kombinací dubového dekoru s černými akcenty a rovnými tvary. U herního stolu ze série RACER-LIGHT je domácí práce zábavou – ale hraní PC her ještě víc. Černý stůl z dřevodekoru má praktický vývod na kabely, vyvýšenou plochu pro monitor a nabízí dokonalý herní zážitek. Ať už jde o jeden monitor nebo dvě obrazovky, je zde dostatečný prostor a navíc stůl zaujme také integrovaným RGB osvětlením. Herní stůl o rozměrech cca 160 x 91 x 72 cm (Š x V x H) nabízí prostor pro počítač, elektroniku i dokumenty v různě velkých otevřených složkách, za jedněmi otočnými dveřmi a v jedné zásuvce. Dvě sloupové nohy zajišťují stabilitu i dostatečný prostor pro pohodlnou herní židličku - vhodné herní a kancelářské židle naleznete také v našem internetovém obchodě. Kombinujte tento stůl s ostatním nábytkem ze série RACER-LIGHT a vytvořte si tak doma úžasnou trendy atmosféru!

Cena: 10 999 Kč

   Koupit na Moebelix.cz

Dostupnost Skladem
Prodejce Moebelix.cz
Výrobce Möbelix  (9861 produktů)
O výrobci Möbelix Möbelix je renomovaný výrobce nábytku a bytových doplňků, který se zaměřuje na moderní design a praktičnost. V nabídce… pokračovat o Möbelix »
Rozměry 72/160/91
COLOR černá
Doplňující popis kabelový vývod, úložný prostor
Doprava zdarma NE
Originální cena 10 999 Kč
EAN 5904767894931

Vybrané produkty

Dekorace Kancelářské židle Koupelnové skříňky Lampy Ložnice Matrace Ment Nábytek Nice Obraz Obrazy Osvětlení Postele Postele Prostor Psací stoly Rošt Šatní skříně Skříně Skříně Stoly Vany Židle