Produktové foto quitani Stropní svítidlo Quitani Aura, stříbrný tepaný kov

O prodejci Světla24.cz

Logo prodejce Světla24.cz

Svetla24.cz je předním online specialistou na lampy a svítidla, který se vyvinul z malého garážového podniku na úspěšnou evropskou společnost s více než 5 miliony spokojených zákazníků. Nabízí široký sortiment světelných řešení, která dokážou…

Benefity prodejce Světla24.cz

  • ✭  Doprava nad 699 Kč ZDARMA
  • ✭  Extra sleva -11% od 2790 Kč téměř na vše s kodem VYPRODEJ
  • ✭  Vrácení do 50 dnů ZDARMA
  • ✭  Zboží ve slevě na Světla24.cz

quitani Stropní svítidlo Quitani Aura, stříbrný tepaný kov

Úvod Světla Nástěnná a stropní svítidla

Made in Germany – stropní svítidlo Aura v lesklém stříbrném vzhledu Stropní svítidlo Aura se představuje ve výjimečném a stylovém provedení. Průhledná nosná fólie a tenký nárazuvzdorný kov tvoří dokonale vyváženou a harmonizovanou elegantní kombinaci materiálů svítidla. Základní strukturou stínidla je průhledná a vysoce kvalitní nosná fólie. Následné potažení povrchu tenoučkou vrstvou nárazuvzdorného kovu, která je zodpovědná za jedinečný vzhled, se provádí ručně. Na povrchu vznikají velmi jemné štěrbiny, kterými se světlo dostává ven a díky čemuž vzniká jedinečný světelný efekt tohoto stropního svítidla. Na spodní straně stínidla je připevněn potah, který plní funkci difuzoru a zajišťuje stejnoměrné rozložení světla. Směrem ke stropu vytváří Aura nádhernou světelnou korunu, která dokonale završuje světelný efekt svítidla. Aura je více než jen světelný zdroj. Jedná se také o designový předmět a kus nábytku, který může obohatit převažující styl bydlení nádechem okázalosti. Kvalitní výrobek vyrobený v Německu!

Cena: 7 149 Kč

   Koupit na Světla24.cz

Slevový kód: CZ0224-FUF6005000

600 Kč sleva při nákupu nad 5000 Kč, platnost od 1. 2. – 31. 3. 2024.
Slevový kód není platný na značky, které jsou vyloučeny ze slevového kódu.

Dostupnost do 14. 6. 2024
Prodejce Světla24.cz
Výrobce quitani  (228 produktů)
O výrobci quitani Výrobce quitani přináší inovativní osvětlení, které kombinuje moderní design s funkčností. V nabídce naleznete široký… pokračovat o quitani »
EAN 4251096508307

Vybrané produkty

Bydlení Gant Lampy Lesk Matrace Postele Stropní svítidlo Světla Světlo Svítidla