Produktové foto quitani Závěsné svítidlo Quitani LED Lian, dub/přírodní barva

O prodejci Světla24.cz

Logo prodejce Světla24.cz

Svetla24.cz je předním online specialistou na lampy a svítidla, který se vyvinul z malého garážového podniku na úspěšnou evropskou společnost s více než 5 miliony spokojených zákazníků. Nabízí široký sortiment světelných řešení, která dokážou…

Benefity prodejce Světla24.cz

  • ✭  Doprava nad 699 Kč ZDARMA
  • ✭  Extra sleva -11% od 2790 Kč téměř na vše s kodem VYPRODEJ
  • ✭  Vrácení do 50 dnů ZDARMA
  • ✭  Zboží ve slevě na Světla24.cz

quitani Závěsné svítidlo Quitani LED Lian, dub/přírodní barva

Úvod Světla Nástěnná a stropní svítidla

Lian - závěsné svítidlo LED s dubovou dýhou, stmívatelné Závěsné svítidlo LED Lian se díky svému elegantně zakřivenému tvaru skvěle vyjímá nad každým podlouhlým jídelním stolem. Dvě zakřivené dřevěné lišty dodávají svítidlu hravý vzhled, aniž by ztratilo svůj lineární nádech. Světelný efekt závěsného svítidla je obzvláště poutavý, protože Lian vytváří světlo nahoru a dolů. Tím je zajištěno přímé osvětlení povrchu směrem dolů a zároveň nepřímé světlo směrem ke stropu, což dodává místnosti účinný hloubkový efekt. Dvě ozdobné lišty byly dýhovány pravým dubovým dřevem, což nejen přispívá ke kvalitě svítidla, ale také odpovídá současným trendům v oblasti nábytku. Tato dřevěná závěsná lampa dokonale ladí se skandinávským stylem bydlení, v němž převládají přírodní barvy a materiály. Pro ty, kteří si cení flexibility v oblasti stolování, je Lian také skvělým řešením. Na jedné straně je závěsná lampa pohodlně výškově nastavitelná. Nastavení výšky se provádí pomocí snadno ovladatelného kyvadlového tahu. K tomu stačí pouze dvěma prsty stisknout dva válce, které jsou připevněny uprostřed lanového závěsu, a posunout lampu nahoru nebo dolů. Tímto způsobem lze měnit zavěšení svítidla v rozmezí 105 až 195 cm. Na druhou stranu, Lianův jas může být nekonečně rozmanitý. Stačí pouze stmívač s fázovým zapínáním nebo vypínáním, který se připojí externě ke svítidlu, a Lian již dokáže splnit nejrůznější požadavky na jas v obývacím pokoji. V neposlední řadě má svítidlo vynikající index podání barev (CRI > 90)! Se závěsným svítidlem Lian LED se k vám domů dostane kvalitní výrobek vyrobený v Německu!

Cena: 12 299 Kč

   Koupit na Světla24.cz

Slevový kód: CZ0224-FUF6005000

600 Kč sleva při nákupu nad 5000 Kč, platnost od 1. 2. – 31. 3. 2024.
Slevový kód není platný na značky, které jsou vyloučeny ze slevového kódu.

Dostupnost do 23. 5. 2024
Prodejce Světla24.cz
Výrobce quitani  (237 produktů)
O výrobci quitani Výrobce quitani přináší inovativní osvětlení, které kombinuje moderní design s funkčností. V nabídce naleznete široký… pokračovat o quitani »
EAN 4251096532098

Vybrané produkty

Bydlení Gant Lampy Lustry Osvětlení Rošt Světlo Svítidla Vany Vida Záclony Závěs Závěsy