Produktové foto Rotaliana Rotaliana Flow Glass H2 závěsné svítidlo Ø 33 cm

O prodejci Světla24.cz

Logo prodejce Světla24.cz

Svetla24.cz je předním online specialistou na lampy a svítidla, který se vyvinul z malého garážového podniku na úspěšnou evropskou společnost s více než 5 miliony spokojených zákazníků. Nabízí široký sortiment světelných řešení, která dokážou…

Benefity prodejce Světla24.cz

  • ✭  Doprava nad 699 Kč ZDARMA
  • ✭  Extra sleva -11% od 2790 Kč téměř na vše s kodem VYPRODEJ
  • ✭  Vrácení do 50 dnů ZDARMA
  • ✭  Zboží ve slevě na Světla24.cz

Rotaliana Rotaliana Flow Glass H2 závěsné svítidlo Ø 33 cm

Úvod Světla Nástěnná a stropní svítidla

Lampová závěsná lampa Flow Glass Jednoduchost a jednoduchost charakterizuje nadčasový a elegantní design závěsného svítidla Flow Glass. Díky tomuto udržitelnému aspektu Flow Glass promění váš domov v oázu pohody i po mnoha letech. Ručně foukané skleněné stínítko s jemnými vodorovnými liniemi připomíná papírovou lucerna z Dálného východu. Stínidlo je spojeno se stropním baldachýnem filigránovými lany. Se stmívatelným světelným zdrojem, který si sami vyberete, se můžete spolehnout na energeticky úsporný světelný zdroj LED, vzor lampy svítí nepřímým světlem bez oslnění a vytváří útulnou atmosféru. Tato tvorba pochází z domu Rotaliana a byla vytvořena designérským týmem Donegani & Lauda. Je součástí principu výrobce svítidel se sídlem v Trentinu v severní Itálii kombinovat inovace zaměřené na budoucnost s jednoduchostí a jednoduchostí. Tyto vlastnosti byly úspěšně kombinovány také v závěsné lampě Flow Glass.

Cena: 9 843 Kč

   Koupit na Světla24.cz

Slevový kód: CZ0224-FUF6005000

600 Kč sleva při nákupu nad 5000 Kč, platnost od 1. 2. – 31. 3. 2024.
Slevový kód není platný na značky, které jsou vyloučeny ze slevového kódu.

Dostupnost do 25. 6. 2024
Prodejce Světla24.cz
Výrobce Rotaliana  (352 produktů)
O výrobci Rotaliana Rotaliana je značka, která se specializuje na designové osvětlení s důrazem na inovace a funkčnost. V sortimentu… pokračovat o Rotaliana »
EAN 8013210193075

Vybrané produkty

Černá Charakter Gant Lampy Lampy Lucerna Lustry Papír Svítidla Vany Záclony Závěs Závěsy