Produktové foto Audo Copenhagen Audo TR Bulb LED žárovka, E27 7,2W matná

O prodejci Světla24.cz

Logo prodejce Světla24.cz

Svetla24.cz je předním online specialistou na lampy a svítidla, který se vyvinul z malého garážového podniku na úspěšnou evropskou společnost s více než 5 miliony spokojených zákazníků. Nabízí široký sortiment světelných řešení, která dokážou…

Benefity prodejce Světla24.cz

  • ✭  Doprava nad 699 Kč ZDARMA
  • ✭  Extra sleva -11% od 2790 Kč téměř na vše s kodem VYPRODEJ
  • ✭  Vrácení do 50 dnů ZDARMA
  • ✭  Zboží ve slevě na Světla24.cz

Audo Copenhagen Audo TR Bulb LED žárovka, E27 7,2W matná

Úvod Světla Žárovky

LED žárovka E27 7,2 W se stínítkem z opálového sklaTato stmívatelná žárovka s moderní LED technologií nadchne svým inovativním a sofistikovaným designem. TR Bulb překvapí svými multifunkčními funkcemi, protože osvětlovací těleso i objímka jsou již integrovány do kulového stínidla. Stínidlo, které se skládá z vysoce kvalitního opálového skla, slouží zároveň jako difuzor a zajišťuje tak příjemné a neoslňující rozložení světla. kolekce TR Bulb od Tima Rundleho byla inspirována rychlým městským životem, který se neustále mění, a pro něj. Ať už se jedná o změnu bydliště nebo přesun do nové kanceláře, život ve městě neustále plyne ve znamení změn. Rundleho vizí bylo vytvořit chytrý, univerzální zdroj světla, který se tomuto modernímu životnímu stylu přizpůsobí. Světelný zdroj by mělo být možné připojit k různým svítidlům a zároveň by měl do popředí vystupovat design a atmosféra. Výsledkem je elegantní, minimalistický vzhled žárovky TR Bulb, kterou lze integrovat do téměř každého moderního interiéru.technické údaje- srovnávací hodnota cca 60 WSpeciální vlastnostiŽárovka TR Bulb je multitalent, protože funguje jako světelný zdroj i jako stínidlo a je kompatibilní s různými svítidly Audo Copenhagen.

Cena: 2 749 Kč

   Koupit na Světla24.cz

Slevový kód: CZ0224-FUF6005000

600 Kč sleva při nákupu nad 5000 Kč, platnost od 1. 2. – 31. 3. 2024.
Slevový kód není platný na značky, které jsou vyloučeny ze slevového kódu.

Dostupnost do 23. 5. 2024
Prodejce Světla24.cz
Výrobce Audo Copenhagen  (49 produktů)
O výrobci Audo Copenhagen Audo Copenhagen je dánská značka, která se specializuje na designový nábytek a osvětlení. S důrazem na minimalismus,… pokračovat o Audo Copenhagen »
NAME třída energetické účinnosti
VAL F
EAN 5709262001576

Vybrané produkty

Gant Lampy Led žárovka Led žárovky Matrace Postele Světla Světlo Vana Vany Žárovka Žárovky