Produktové foto Bover Bover Mei 60 kulaté látkové závěsné světlo krémová

O prodejci Světla24.cz

Logo prodejce Světla24.cz

Svetla24.cz je předním online specialistou na lampy a svítidla, který se vyvinul z malého garážového podniku na úspěšnou evropskou společnost s více než 5 miliony spokojených zákazníků. Nabízí široký sortiment světelných řešení, která dokážou…

Benefity prodejce Světla24.cz

  • ✭  Doprava nad 699 Kč ZDARMA
  • ✭  Extra sleva -11% od 2790 Kč téměř na vše s kodem VYPRODEJ
  • ✭  Vrácení do 50 dnů ZDARMA
  • ✭  Zboží ve slevě na Světla24.cz

Bover Bover Mei 60 kulaté látkové závěsné světlo krémová

Úvod Světla Nástěnná a stropní svítidla

Nadčasová závěsná lampa Mei od Joany Bover Model Mei by Bover se vyznačuje širokým světelným otvorem a speciálním povrchem stínidla. Velký světelný otvor umožňuje širokou distribuci světla, které je navíc rovnoměrně rozptýleno rozptylovým diskem z PVC. Difuzor navíc zajišťuje, že nedochází k oslnění. Skutečnost, že světlo vytvářené svítidlem Mei působí obzvlášť domácky, je způsobena povrchem stínidla. Při výrobě stínidla byla kolem drátěného rámu omotána ušlechtilá textilní stuha krémové barvy, čímž vzniklo textilní stínidlo, které se díky technice výroby odlišuje od běžných stínidel tohoto druhu. Ve společnosti Bover v Barceloně se mnoho kroků výrobního procesu stále provádí ručně, například výroba stínidla Mei. Nosný rám i stínidlo z textilní stuhy jsou ručně opracované. To zaručuje určitou kvalitu. Joana Bover je zakladatelkou společnosti a designérkou značky Mei. Jedním z nejdůležitějších principů její práce bylo od počátku vytvoření něčeho nadčasového, co díky své vysoké kvalitě přetrvá léta a na co se člověk i po dlouhé době rád podívá.

Cena: 11 699 Kč

   Koupit na Světla24.cz

Slevový kód: CZ0224-FUF6005000

600 Kč sleva při nákupu nad 5000 Kč, platnost od 1. 2. – 31. 3. 2024.
Slevový kód není platný na značky, které jsou vyloučeny ze slevového kódu.

Dostupnost do 24. 5. 2024
Prodejce Světla24.cz
Výrobce Bover  (124 produktů)
O výrobci Bover Bover je španělská značka, která se specializuje na výrobu designových svítidel. Její produkty jsou známé díky… pokračovat o Bover »
EAN 8435493710433

Vybrané produkty

Lampy Nice Světla Světlo Textil Záclony Závěs Závěsy