Produktové foto UMAGE UMAGE LED stolní lampa Asteria table USB zelená

O prodejci Světla24.cz

Logo prodejce Světla24.cz

Svetla24.cz je předním online specialistou na lampy a svítidla, který se vyvinul z malého garážového podniku na úspěšnou evropskou společnost s více než 5 miliony spokojených zákazníků. Nabízí široký sortiment světelných řešení, která dokážou…

Benefity prodejce Světla24.cz

  • ✭  Doprava nad 699 Kč ZDARMA
  • ✭  Extra sleva -11% od 2790 Kč téměř na vše s kodem VYPRODEJ
  • ✭  Vrácení do 50 dnů ZDARMA
  • ✭  Zboží ve slevě na Světla24.cz

UMAGE UMAGE LED stolní lampa Asteria table USB zelená

Úvod Světla Stolní lampy

LED stolní lampa Asteria table - jasné tvary s mnoha praktickými detaily Tato stolní lampa LED Asteria je velmi pohodlná a praktická lampa. Kombinuje mnoho doplňků, které umožňují pohodlné používání. Dostatečně dlouhý kabel zajišťuje flexibilní umístění, například na nočním stolku nebo vedle pohovky. Integrovaný spínač zajišťuje na jedné straně, že můžete rozsvěcovat a zhasínat, jak je libo, a na druhé straně, že můžete světlo stmívat. Pokud jste skončili se čtením a chtěli byste mít příjemnější atmosféru, můžete pomocí stmívače snadno a rychle upravit intenzitu světla. Jako další doplněk má stolní lampa připojení USB, které funguje také při zhasnuté lampě. To vám umožní nabíjet v klidu váš mobilní telefon přes noc. Všechny tyto funkční prvky v celkovém obrazu s velmi štíhlým a přímočarým designem ztělesňují cíl dánských návrhářů z UMAGE. Chcete vyvinout praktická a jednoduchá světla a zároveň představovat moderní příslušenství ve skandinávském stylu v každém koutu domu. Zlatý mosazný styl prochází svisle hlavou lampy, která je vybavena LED panelem a zajišťuje jednotné osvětlení okolí. Díky použití těchto přírodních a osvědčených forem je stolní lampa univerzální a snadno integrovatelná.

Cena: 7 753 Kč

   Koupit na Světla24.cz

Slevový kód: CZ0224-FUF6005000

600 Kč sleva při nákupu nad 5000 Kč, platnost od 1. 2. – 31. 3. 2024.
Slevový kód není platný na značky, které jsou vyloučeny ze slevového kódu.

Dostupnost do 23. 5. 2024
Prodejce Světla24.cz
Výrobce UMAGE  (538 produktů)
O výrobci UMAGE UMAGE je dánská designová značka, která se specializuje na výrobu stylového a funkčního nábytku a osvětlení. S důrazem… pokračovat o UMAGE »
NAME třída energetické účinnosti
VAL D
EAN 5710302023076

Vybrané produkty

Dekorace Lampy Lampy Návrh Obraz Obrazy Osvětlení Pohovky Pohovky Stolní lampa Světla Světlo Vany