Produktové foto FRANDSEN FRANDSEN Butterfly stolní lampa zelená vypínač

O prodejci Světla24.cz

Logo prodejce Světla24.cz

Svetla24.cz je předním online specialistou na lampy a svítidla, který se vyvinul z malého garážového podniku na úspěšnou evropskou společnost s více než 5 miliony spokojených zákazníků. Nabízí široký sortiment světelných řešení, která dokážou…

Benefity prodejce Světla24.cz

  • ✭  Doprava nad 699 Kč ZDARMA
  • ✭  Extra sleva -11% od 2790 Kč téměř na vše s kodem VYPRODEJ
  • ✭  Vrácení do 50 dnů ZDARMA
  • ✭  Zboží ve slevě na Světla24.cz

FRANDSEN FRANDSEN Butterfly stolní lampa zelená vypínač

Úvod Světla Stolní lampy

Hravá stolní lampa Butterfly z kovu - z portfolia designéra Toniho Rie Stolní lampa Butterfly vytvárí príjemné akcentní osvetlení a slouží jako zajímavý dekoracní predmet do interiéru. Je vyroben z kovu a je k dispozici v ruzných barvách, které jsou inspirovány barvami listu na stromech a rákosí na brehu jezera. Jeho stínidlo se skládá ze dvou pulkruhových stínidel, která jsou na sobe namontována vzhuru nohama. Motýl najde své ideální místo na stole v obývacím pokoji nebo na komode v predsíni. Lze jej snadno zapnout a vypnout pomocí kabelového spínace a díky externímu kabelu jej lze kdykoli premístit. Motýl pochází z portfolia Toni Rie. Designérka je od roku 2013 vedoucí designu ve spolecnosti Frandsen. Je známá svými výraznými, geometrickými a moderními až organickými a atmosférickými návrhy. Stolní lampa Butterfly je stejne nadcasová jako její ostatní výtvory, vyznacuje se vzrušujícím charakterem a vzbuzuje zvedavost. Frandsen je dánská spolecnost, která vytvárí dekorativní a nadcasové osvetlení. Predstavují portfolio s láskou k organickému, jednoduchému a grafickému designu a slibují poctivost a dlouhou životnost svých výrobku. Sdílejí také hodnoty rodiny Nine United.

Cena: 4 999 Kč

   Koupit na Světla24.cz

Slevový kód: CZ0224-FUF6005000

600 Kč sleva při nákupu nad 5000 Kč, platnost od 1. 2. – 31. 3. 2024.
Slevový kód není platný na značky, které jsou vyloučeny ze slevového kódu.

Dostupnost Není skladem
Prodejce Světla24.cz
Výrobce FRANDSEN  (134 produktů)
O výrobci FRANDSEN FRANDSEN je renomovaný dánský výrobce osvětlení, který se specializuje na designové svítidla s důrazem na minimalismus… pokračovat o FRANDSEN »
EAN 5702410486829