Produktové foto Bover Bover Amphora 03 - terasové světlo, světlá béžová

O prodejci Světla24.cz

Logo prodejce Světla24.cz

Svetla24.cz je předním online specialistou na lampy a svítidla, který se vyvinul z malého garážového podniku na úspěšnou evropskou společnost s více než 5 miliony spokojených zákazníků. Nabízí široký sortiment světelných řešení, která dokážou…

Benefity prodejce Světla24.cz

  • ✭  Doprava nad 699 Kč ZDARMA
  • ✭  Extra sleva -11% od 2790 Kč téměř na vše s kodem VYPRODEJ
  • ✭  Vrácení do 50 dnů ZDARMA
  • ✭  Zboží ve slevě na Světla24.cz

Bover Bover Amphora 03 - terasové světlo, světlá béžová

Úvod Světla Venkovní osvětlení

Atmosférické terasové svítidlo Amphora 03 v ratanovém designu Stylove rešený venkovní prostor idylické restaurace nebo kavárny - práve zde je ideální místo pro stojací lampu Amphora 03, která se vyrábí ve Španelsku. Ale také prostorné soukromé venkovní prostory a samozrejme interiéry stejne obohatí svítidlo navržené v hodnotném ratanovém vzhledu. Amphora 03 je navržena tak, aby naplnila své okolí hrejivým svetlem, a vytvárí tak stredomorskou atmosféru, ve které se budete cítit dobre. Banaté telo lampy bylo rucne utkáno ze syntetického proutí v sídle spolecnosti Bover v Barcelone. Uprostred proutí se nachází elipsa z polyethylenu, uvnitr které jsou umísteny dva svetelné zdroje - dokonale chránené pred jakýmikoliv povetrnostními vlivy díky stupni krytí IP65. Od elipsy se skrze proutí šírí do okolí svítidla mnohostranné svetlo. Název a tvar tohoto dekorativního svítidla pripomínají antické amfory, které byly velmi oblíbené již v rímských dobách a ve starovekém Recku - nejen jako prepravní nádoby, ale také pro dekorativní úcely. Od roku 1996 zustává Joana Bover, zakladatelka španelského výrobce svítidel Bover, verná své puvodní vizi. Vysoce kvalitní osvetlovací predmety, které si vždy zachovávají rovnováhu mezi kvalitou a formou, vznikají v Barcelone rucne i dnes.

Cena: 59 999 Kč

   Koupit na Světla24.cz

Slevový kód: CZ0224-FUF6005000

600 Kč sleva při nákupu nad 5000 Kč, platnost od 1. 2. – 31. 3. 2024.
Slevový kód není platný na značky, které jsou vyloučeny ze slevového kódu.

Dostupnost Není skladem
Prodejce Světla24.cz
Výrobce Bover  (125 produktů)
O výrobci Bover Bover je španělská značka, která se specializuje na výrobu designových svítidel. Její produkty jsou známé díky… pokračovat o Bover »
EAN 8435493700915