Produktové foto Marset MARSET Ginger LED stolní lampa, baterie mosaz/bílá

O prodejci Světla24.cz

Logo prodejce Světla24.cz

Svetla24.cz je předním online specialistou na lampy a svítidla, který se vyvinul z malého garážového podniku na úspěšnou evropskou společnost s více než 5 miliony spokojených zákazníků. Nabízí široký sortiment světelných řešení, která dokážou…

Benefity prodejce Světla24.cz

  • ✭  Doprava nad 699 Kč ZDARMA
  • ✭  Extra sleva -11% od 2790 Kč téměř na vše s kodem VYPRODEJ
  • ✭  Vrácení do 50 dnů ZDARMA
  • ✭  Zboží ve slevě na Světla24.cz

Marset MARSET Ginger LED stolní lampa, baterie mosaz/bílá

Úvod Světla Stolní lampy

Stolní lampa LED Ginger z hliníku na baterie, stmívatelná Stolní lampa LED Ginger je moderní svetelný objekt, který splnuje požadavky na inovaci, technologii a dobrý design. Presvedcí nejen svými funkcemi, ale i vzhledem. Elegantní, štíhlé telo z hliníku s pruhlednými tvary tvorí stolní lampu a vytvárí atmosférické svetlo. Ploché pulkruhové stínítko je otevrené smerem dolu, kde naproti nemu stojí nenápadný cerný tepelný deflektor. To odráží teplé bílé svetlo zpet proti vnitrní strane stínidla, címž se svetelný paprsek šírí do šírky a neoslnuje. Jas lze regulovat ve trech stupních pomocí integrovaného stmívace, který ovlivnuje také dobu svícení svítidla. Ginger je vybaven praktickou dobíjecí baterií, díky níž je naprosto mobilní díky bezdrátovému provozu. Stolní lampa je po ruce všude tam, kde je potreba svetlo, a zdobí nejen prírucní stolek v domácnosti, ale také jídelní stoly v restauracích. Prepínac na základne umožnuje snadné ovládání. - Doba nabíjení 10 hodin - Doba svícení až 20 hodin v závislosti na úrovni jasu - Vcetne nabíjecího kabelu (adaptér do zásuvky není soucástí dodávky) - Trístupnový stmívac, vypínac na základne Španelský výrobce Marset se sídlem v Barcelone sleduje uvedomelé hodnoty, s jejichž pomocí by se mela prostrednictvím výrobku zlepšovat kvalita života lidí, kterí jsou vždy ve stredu zájmu. Vedle vysokých nároku na dobrý design patrí mezi hlavní priority také udržitelnost, inovace a dlouhá životnost.

Cena: 11 599 Kč

   Koupit na Světla24.cz

Slevový kód: CZ0224-FUF6005000

600 Kč sleva při nákupu nad 5000 Kč, platnost od 1. 2. – 31. 3. 2024.
Slevový kód není platný na značky, které jsou vyloučeny ze slevového kódu.

Dostupnost Není skladem
Prodejce Světla24.cz
Výrobce Marset  (274 produktů)
O výrobci Marset Marset je španělská designová značka, která se specializuje na výrobu kvalitního osvětlení s důrazem na inovativní… pokračovat o Marset »
EAN 8435516856384