Produktové foto Kontrast Vánoční povlak na polštář NORDICO - 40 x 40 cm červený

O prodejci HouseLand.cz

Logo prodejce HouseLand.cz

Benefity prodejce HouseLand.cz

Kontrast Vánoční povlak na polštář NORDICO - 40 x 40 cm červený

Úvod Pokoje Ložnice Polštáře a přehozy

Chcete si Vánoce užít se vším všudy a tak kromě stromečku, ozdob a dalších věcí, které rok co rok vytahujete a zdobíte jim svůj interiér, chcete pořídit něco nového, co dostane i do vašeho interiéru ducha Vánoc? Sáhněte po povlaku na polštář v krásné červené barvě, které jsou symbolem Vánoc. Hodí se do každé vánočně laděné domácnosti a zamilují si ho úplně všichni - dospělí i děti. Zapadá do obývacího pokoje, ložnice, dětského i studentského pokoje, předsíně i pracovny. Povlak na polštář může zdobit stávající polštáře, které máte doma nebo do nich pořídíte výplně a za pár chvil jsou připravené dělat radost všem. Naaranžujte je na pohovku, postel, křeslo nebo kamkoliv, kde chcete mít kousek Vánoc. Jednoduše ho zapnete za pomoci skrytého zipu, který nijak nehyzdí vzhled polštáře. A Vánoce můžou začít!

Cena: 85 Kč

   Koupit na HouseLand.cz

Dostupnost Skladem
Prodejce HouseLand.cz
Výrobce Kontrast  (269 produktů)
O výrobci Kontrast Kontrast je značka, která přináší do vašeho domova nejen funkčnost, ale i moderní design. V naší nabídce najdete široký… pokračovat o Kontrast »
Materiál Polyester
Série Polštáře NORDICO
Délka 40 cm
Šířka 40 cm
EAN 5901386234148

Vybrané produkty

Děti Křesla Ložnice Matrace Nábytek Nice Nordic Polštář Polštáře Postele Povlak na polštář Předsíň Předsíně Vánoce Vánoční Vánoční dekorace Věci

Možnosti dopravy a ceny
Způsob dopravy Cena
Česká Pošta 119 Kč
ČP na dobírku 154 Kč
PPL 119 Kč
PPL na dobírku 154 Kč
GLS 109 Kč
GLS na dobírku 144 Kč
Zásilkovna 70 Kč
Zásilkovna na dobírku 105 Kč
PPL ParcelShop 65 Kč
PPL ParcelShop s dobírkou 100 Kč