Produktové foto midgard midgard Federzug stolní lampa se svorkou, černá

O prodejci Světla24.cz

Logo prodejce Světla24.cz

Svetla24.cz je předním online specialistou na lampy a svítidla, který se vyvinul z malého garážového podniku na úspěšnou evropskou společnost s více než 5 miliony spokojených zákazníků. Nabízí široký sortiment světelných řešení, která dokážou…

Benefity prodejce Světla24.cz

  • ✭  Doprava nad 699 Kč ZDARMA
  • ✭  Extra sleva -11% od 2790 Kč téměř na vše s kodem VYPRODEJ
  • ✭  Vrácení do 50 dnů ZDARMA
  • ✭  Zboží ve slevě na Světla24.cz

midgard midgard Federzug stolní lampa se svorkou, černá

Úvod Světla Stolní lampy

Nastavitelná pružinová stolní lampa se stolní svorkou - variabilní rozptylovac svetla v nadcasovém designu Pružinová stolní lampa je naprosto univerzální volbou jako pracovní lampa nebo jako lampa na ctení na stole v obývacím pokoji. Pomocí svorky ji lze pripevnit na požadované místo na desce stolu o tlouštce 2 cm až 5,3 cm. Název se odráží v podobe tažných pružin, které umožnují vyrovnání a zajištení obou cástí rámu. Jedná se o dve rovnobežníková ramena z oceli, která jsou zachována ve vnejší barve kulatého stínidla z hliníku. Ten nabízí další možnost nastavení díky výklopnému šroubovému upevnení. Vnitrní strana podporuje nízké svetelné ztráty díky bílému zbarvení; prepínac (zapnuto/vypnuto) na stínítku umožnuje snadné ovládání. Princip pružinových svítidel s paralelogramovým ramenem optimalizoval výrobce midgard v 50. letech 20. století. Dnes je spolecnost synonymem vysoce kvalitních svítidel, která se vyrábejí ve výrobních závodech v Nemecku.

Cena: 14 799 Kč

   Koupit na Světla24.cz

Slevový kód: CZ0224-FUF6005000

600 Kč sleva při nákupu nad 5000 Kč, platnost od 1. 2. – 31. 3. 2024.
Slevový kód není platný na značky, které jsou vyloučeny ze slevového kódu.

Dostupnost Není skladem
Prodejce Světla24.cz
Výrobce midgard  (86 produktů)
O výrobci midgard midgard je renomovaný německý výrobce svítidel s historií sahající do roku 1919. Zakladatel Curt Fischer je považován… pokračovat o midgard »