Produktové foto Concept GE2030 elektrický kontaktní gril SMART

O prodejci 4Home.cz

Logo prodejce 4Home.cz

4home.cz je renomovaný český obchodník, který od roku 2004 poskytuje bohatý sortiment nábytku, bytových dekorací a doplňků pro domov, byt a zahradu. Specializují se na nabídku originálních a praktických výrobků, které uspokojí potřeby každého…

Benefity prodejce 4Home.cz

Concept GE2030 elektrický kontaktní gril SMART

S kontaktním grilem SMART Concept GE2030 si připravíte šťavnaté steaky, ryby, klobásy, zeleninu, tousty nebo třeba panini kdykoliv dostanete chuť. Neprodukuje žádný kouř, takže ho můžete bez obav používat v kuchyni nebo na balkoně. Oproti běžným grilům nabízí oboustranné grilování, díky kterému budou vaše pokrmy rychleji připravené bez nutnosti obracení. Přístroj nabízí jednoduché ovládání pomocí 8 automatických programů. Stačí vložit suroviny, zvolit správný program a gril si sám nastaví vhodnou teplotu a čas přípravy. Vychutnat si můžete dokonale propečené steaky, slaninu, vepřové i drůbeží maso, ryby, klobásy nebo sendviče. Nechybí ani funkce pro rozmrazování. Nastavené hodnoty můžete sledovat na přehledném digitálním displeji. Příprava dokonalého steaku nikdy nebyla jednodušší. Stačí si jen vybrat stupeň propečení a gril se o vše postará. Povrch desek je nepřilnavý, takže se pokrmy nepřipalují. Grilování je tedy zdravější, protože nevyžaduje použití žádného tuku nebo oleje. Součástí grilu je i vyjímatelná nádoba na zachytávání přebytečné šťávy. Kontaktní gril GE2030 můžete plně otevřít a grilovat na obou plotnách zároveň jako na běžném stolním grilu. Získáte tak extra velkou grilovací plochu (1638 cm3), na které připravíte pokrmy pro celou rodinu nebo partu přátel. Gril se velmi dobře a rychle čistí. Nepřilnavé desky stačí po ukončení grilovaní nechat vychladnout a následně otřít vlhkým hadříkem. Můžete je také vyjmout a společně se sběrnou nádobou na tuk vložit do myčky nádobí.

Cena: 3 499 Kč

   Koupit na 4Home.cz

Dostupnost do 1. 4. 2024
Prodejce 4Home.cz
Výrobce Concept  (54 produktů)
O výrobci Concept Concept je dynamická značka, která se zaměřuje na inovativní a praktické výrobky pro domácnost. V její široké nabídce… pokračovat o Concept »

Vybrané produkty

Balkon Gril Grilování Kate Kuchyn Kuchyně Nádobí Pečení

Možnosti dopravy a ceny
Způsob dopravy Cena
Česká Pošta DOPRAVA ZDARMA
ČP na dobírku 39 Kč
PPL ParcelShop DOPRAVA ZDARMA
PPL ParcelShop s dobírkou 39 Kč
ČP na poštu 89 Kč
ČP na poštu s dobírkou 128 Kč
DPD 99 Kč
DPD na dobírku 138 Kč
Balíkovna depo 69 Kč
Balíkovna depo s dobírkou 108 Kč
PPL DOPRAVA ZDARMA
Zásilkovna 69 Kč
PPL na dobírku 39 Kč
Zásilkovna na dobírku 108 Kč
GLS 109 Kč
DPD 59 Kč
GLS na dobírku 148 Kč
DPD na dobírku 98 Kč
Zásilkovna na adresu 105 Kč
Zásilkovna na adresu s dobírkou 144 Kč