Rychlovarná konvice Ela Digi Eta černá 1,7 l + zástěra ze seriálu Slunečná ZDARMA

Úvod Pokoje Kuchyně Vše k přípravě kávy a čaje

Nerezová rychlovarná konvice ETA Ela Digi o objemu 1,7 l v sobě snoubí elegantní design a nadstandardní funkce, které vás dostanou do varu. Anebo taky ne – díky možnosti nastavit si požadovanou teplotu si snadno a správně připravíte (nejen) čaje všeho druhu.

Abyste si mohli svůj šálek čaje opravdu vychutnat, nestačí ho jen zalít vroucí vodou. Každý druh si pro plné rozvinutí své chuti a uvolnění prospěšných látek žádá jinou teplotu vody – na složité měření teploměrem anebo nekonečné čekání, než vřelá voda zchladne, naštěstí můžete zapomenout.

Elegantní konvice ETA Ela Digi nabízí možnost zvolit si požadovanou teplotu vody stiskem jednoho tlačítka. Díky vysokému příkonu (2200 W) vám tak vodu bleskurychle ohřeje na 40, 70, 80, 90 nebo 100 °C. Nejnižší možnou teplotu ocení při přípravě dětské stravy zejména rodiče, tu nejvyšší pak milovníci černého čaje nebo instantních polévek.

Každou teplotu pak doprovází světelná kontrolka jiné barvy. Přehled o aktuálním nastavení tak získáte mrknutím oka.

Konvice je navržena tak, aby bylo její používání co nejpohodlnější a nejbezpečnější. Díky středovému konektoru STRIX konvici snadno umístíte na podstavec, z nějž vychází napájecí kabel. Jeho délku si můžete snadno upravit a přebytečnou část navinout do prostoru v podstavci.

K pohodlnému otevření průhledného víka slouží tlačítko umístěné na držadle. Přehled o množství vody v konvici vám pak pomůže udržet snadno čitelný vodoznak.

Po dosažení nastavené teploty se konvice automaticky vypne. Snadno vyjímatelné a omyvatelné filtrační sítko pak zabrání proniknutí případných usazenin vodního kamene do vašeho nápoje.

Údržba celé konvice je snadná díky oblým tvarům a lehce omyvatelnému povrchu. Topné těleso jsme ukryli pod rovné nerezové dno, což usnadňuje nejen její údržbu, ale i zajišťuje bezpečné používání. Na to dohlíží i dvojnásobný bezpečnostní systém, který aktivuje bezpečnostní pojistku při nebezpečí přehřátí nebo v případě chodu naprázdno.

Technické parametry:

  • Příkon: 2100 W
  • Objem: 1,7 l
  • Šířka: 23 cm
  • Výška: 23,5 cm
  • Hloubka: 16 cm
  • Hmotnost: 1 kg

Cena: 1 209 Kč

   Koupit na Kulina.cz

Dostupnost Není skladem
Prodejce Kulina.cz
Výrobce Eta
Typ produktu Rychlovarná konvice
Materiál Nerezová ocel
Barva Černá
Objem 1,7 l
Rozměr 23 cm
K překladu CZ AUTO
Margin A
EAN 8590393325337
Možnosti dopravy a ceny
Způsob dopravy Cena
Zásilkovna 89,00
Zásilkovna na dobírku 138,00
PPL ParcelShop 89,00
PPL ParcelShop s dobírkou 138,00