Produktové foto Concept TM5010 tyčový mixér s food procesorem a chopperem

O prodejci 4Home.cz

Logo prodejce 4Home.cz

4home.cz je renomovaný český obchodník, který od roku 2004 poskytuje bohatý sortiment nábytku, bytových dekorací a doplňků pro domov, byt a zahradu. Specializují se na nabídku originálních a praktických výrobků, které uspokojí potřeby každého…

Benefity prodejce 4Home.cz

Concept TM5010 tyčový mixér s food procesorem a chopperem

Tyčový mixér Concept TM5010 s bohatým příslušenstvím se stane nepostradatelným pomocníkem ve vaší kuchyni. Zastane práci mixéru, struhadla, šlehače i sekáčku. Velkou předností tohoto mixéru je, že ho můžete pohodlně ovládat jednou rukou. Pomocí regulátoru rychlosti plynule nastavíte přesně takový výkon, jaký zrovna potřebujete. Využít můžete i TURBO rychlost pro krátkodobé dosažení maximálního výkonu. Tyčový nástavec vybavený nerezovými noži rozmixuje téměř cokoliv. Během chvilky s ním připravíte lahodné mléčné koktejly, osvěžující míchané nápoje, domácí majonézu nebo dětské příkrmy. Rozmixujete s ním i horké polévky a omáčky přímo v hrnci, čímž ušetříte spousty času a můžete je ještě za tepla rovnou servírovat. Ke šlehání můžete využít jednoduché nebo dvojité šlehací metly. Domácí šlehačku, sníh z bílků, krémy, lehká těsta na přípravu palačinek nebo piškotových dezertů s nimi připravíte v okamžiku. Součástí tyčového mixéru je praktický 500 ml chopper, který je vybavený vlastními nerezovými noži. Snadno si poradí i s tvrdšími potravinami, takže je vhodný na sekání masa, sýru, zeleniny, ořechů a poradí si dokonce i s drcením ledu. Pokud potřebujete nasekat větší množství potravin, které by se do malého chopperu nevešly, můžete využít food procesor s objemem nádoby 1,25 ml. Food procesor můžete využít také jako struhadlo. Je vybaven 3 vyměnitelnými nástavci na hrubé strouhání, krájení plátků nebo přípravu domácích hranolek. Nástavec na pyré je vhodný na zpracování vařených brambor, mrkve, dýně a jiné zeleniny či ovoce.

Cena: 2 499 Kč

   Koupit na 4Home.cz

Dostupnost Není skladem
Prodejce 4Home.cz
Výrobce Concept  (54 produktů)
O výrobci Concept Concept je dynamická značka, která se zaměřuje na inovativní a praktické výrobky pro domácnost. V její široké nabídce… pokračovat o Concept »
Možnosti dopravy a ceny
Způsob dopravy Cena
Česká Pošta DOPRAVA ZDARMA
ČP na dobírku 39 Kč
PPL ParcelShop DOPRAVA ZDARMA
PPL ParcelShop s dobírkou 39 Kč
ČP na poštu DOPRAVA ZDARMA
ČP na poštu s dobírkou 39 Kč
DPD DOPRAVA ZDARMA
DPD na dobírku 39 Kč
Balíkovna depo DOPRAVA ZDARMA
Balíkovna depo s dobírkou 39 Kč
Zásilkovna DOPRAVA ZDARMA
Zásilkovna na dobírku 39 Kč
PPL 139 Kč
PPL na dobírku 178 Kč
DPD DOPRAVA ZDARMA
Zásilkovna na adresu 109 Kč
DPD na dobírku 39 Kč
Zásilkovna na adresu s dobírkou 148 Kč