Produktové foto Orion Nůž kuchyňský nerez/UH MASTER 20 cm

O prodejci 4Home.cz

Logo prodejce 4Home.cz

4home.cz je renomovaný český obchodník, který od roku 2004 poskytuje bohatý sortiment nábytku, bytových dekorací a doplňků pro domov, byt a zahradu. Specializují se na nabídku originálních a praktických výrobků, které uspokojí potřeby každého…

Benefity prodejce 4Home.cz

Orion Nůž kuchyňský nerez/UH MASTER 20 cm

Úvod Pokoje Kuchyně Kuchyňské nože

Kuchyňský nůž z kolekce Master nejen pro profesionální využití se bude hodit pro vášnivé amatérské kuchaře, domácí gurmány a labužníky. Nůž je dlouhý 34,5 cm, čepel a ostří má délku 20 cm, díky čemuž si snadno poradí s krájením cibule, brambor, zeleniny, ovoce, s jejich loupáním, s krájením chleba, uzenin i porcováním masa a ryb. Rozkrájet koláč na plechu nebo dort nebude problém. Praktická rukojeť se díky ergonomickému prohnutí velice dobře drží, nůž je vyvážený, prsty jsou chráněny díky prohnutí v části mezi rukojetí a čepelí.Vlastnosti: robustní čepel je opatřena štíhlým ostřím krájení je snadné, přesné, dokonalé ostrost v celé délce čepele vydrží při správném zacházení velmi dlouho kvalita použité oceli 430 (tvrdost 56 HRC – podle Rockwella) nýtované rukojeti z vysoce kvalitního ABS plastu se třemi nerezovými nýty mají zaoblené hrany a skvěle padnou do ruky dokonalé slícování jednotlivých částí brání zachycování usazenin a bakterií lze jej mýt v myčce nádobíPo umytí v myčce dobře vysušte. Jen upozorňujeme na obecný fakt, že častým používáním myčky dochází k postupnému tupení ostří, ruční mytí je vůči nožům šetrnější i rychlejší. 

Cena: 359 Kč

   Koupit na 4Home.cz

Dostupnost Není skladem
Prodejce 4Home.cz
Výrobce Orion  (1307 produktů)
O výrobci Orion Orion je značka, která přináší širokou škálu kvalitního nábytku a bytových doplňků do každé domácnosti. Od romantických… pokračovat o Orion »
Možnosti dopravy a ceny
Způsob dopravy Cena
Česká Pošta 99 Kč
ČP na dobírku 138 Kč
PPL ParcelShop 75 Kč
PPL ParcelShop s dobírkou 114 Kč
ČP na poštu 85 Kč
ČP na poštu s dobírkou 124 Kč
DPD 109 Kč
DPD na dobírku 148 Kč
Balíkovna depo 65 Kč
Balíkovna depo s dobírkou 104 Kč
Zásilkovna 65 Kč
Zásilkovna na dobírku 104 Kč
PPL 139 Kč
PPL na dobírku 178 Kč
Zásilkovna na adresu 99 Kč
Zásilkovna na adresu s dobírkou 138 Kč