Produktové foto Concept CK7000 multifunkční hrnec

O prodejci 4Home.cz

Logo prodejce 4Home.cz

4home.cz je renomovaný český obchodník, který od roku 2004 poskytuje bohatý sortiment nábytku, bytových dekorací a doplňků pro domov, byt a zahradu. Specializují se na nabídku originálních a praktických výrobků, které uspokojí potřeby každého…

Benefity prodejce 4Home.cz

Concept CK7000 multifunkční hrnec

Multifunkční hrnec Concept CK7000 je vybaven dvěma poklicemi, díky kterým poskytuje opravdu široké využití. Zastane práci tlakového hrnce, horkovzdušné fritézy, rýžovaru, pomalého hrnce i jogurtovače. Snadno a rychle připravíte téměř cokoliv, na co si vzpomenete – polévku, hlavní chod i sladký dezert.Vaření s tlakovou poklicí nabízí 8 přednastavených programů včetně pomalého vaření, sous vide nebo funkce pro přípravu jogurtu. Vaření pod tlakem je velice rychlé, takže vám ušetří spousty času i energie.Hrnec je vybaven fritovacím košem na vkládání potravin a horkovzdušnou poklicí, se kterou můžete využít 8 přednastavených programů vč. funkce sušení. Horkovzdušné vaření nabízí zdravou alternativu přípravy vašich oblíbených smažených pochoutek. Díky cirkulárnímu proudění horkého vzduchu získáte bez použití oleje chutné a křupavé pokrmy, které budou rovnoměrně propečené a zároveň budou obsahovat méně kalorií, cholesterolu a tuku. Vyhnete se také nepříjemnému zápachu, který doprovází klasické smažení na oleji.Parametry: přehledný LED displej s dotykovým ovládáním 16 přednastavených programů včetně funkce pomalého vaření: 8 pro vaření pomocí horkovzduchu (kuře, stejk, ryba, dezert, křídla, hranolky, sušení, manuál) + 8 pro vaření v tlakovém hrnci (rýže, luštěniny, polévka, masová směs, pomalé vaření, jogurt, sous vide, kaše) nastavitelná regulace teploty: 80-200 °C časovač fritovací koš je opatřen nepřilnavým povrchem a lze mýt v myčce bezpečnostní pojistka proti přehřátí protiskluzové nožičky chladná rukojeť napětí: 220-240 V tlak: 0-70 kPaPříslušenství:Lžíce na rýži a odměrka jsou součástí balení.

Cena: 3 999 Kč

   Koupit na 4Home.cz

Dostupnost Není skladem
Prodejce 4Home.cz
Výrobce Concept  (72 produktů)
O výrobci Concept Concept je dynamická značka, která se zaměřuje na inovativní a praktické výrobky pro domácnost. V její široké nabídce… pokračovat o Concept »
Možnosti dopravy a ceny
Způsob dopravy Cena
Česká Pošta DOPRAVA ZDARMA
ČP na dobírku 39 Kč
ČP na poštu DOPRAVA ZDARMA
PPL ParcelShop DOPRAVA ZDARMA
ČP na poštu s dobírkou 39 Kč
PPL ParcelShop s dobírkou 39 Kč
DPD DOPRAVA ZDARMA
DPD na dobírku 39 Kč
Balíkovna depo DOPRAVA ZDARMA
Balíkovna depo s dobírkou 39 Kč
PPL 139 Kč
PPL na dobírku 178 Kč
DPD DOPRAVA ZDARMA
DPD na dobírku 39 Kč