Produktové foto Concept SR3310 ruční šlehač s tyčovým nástavcem

O prodejci 4Home.cz

Logo prodejce 4Home.cz

4home.cz je renomovaný český obchodník, který od roku 2004 poskytuje bohatý sortiment nábytku, bytových dekorací a doplňků pro domov, byt a zahradu. Specializují se na nabídku originálních a praktických výrobků, které uspokojí potřeby každého…

Benefity prodejce 4Home.cz

Concept SR3310 ruční šlehač s tyčovým nástavcem

Ruční šlehač Concept SR3310 s příkonem 500 W nabízí 5 rychlostí a funkci Pulse pro krátkodobé dosažení maximálního výkonu. Nabízí jednoduchou obsluhu a díky ergonomickému tvaru se s ním dobře pracuje. Je vybaven nerezovými šlehacími metlami, hnětacími háky, ponorným mixovacím nástavcem a chopperem.Součástí ručního šlehače SR3310 jsou nerezové šlehací metly určené pro šlehání pěny, žloutků, přípravu krémů nebo řídkého těsta na omelety a palačinky, speciální šlehací metla ideální na domácí šlehačku nebo bílkový sníh a hnětací háky vhodné na přípravu těst.S ponorným mixérem dovedete své krémové polévky a omáčky k dokonalosti. Mixovací nástavec je zpracován z nerezové oceli, která je odolná proti vysokým teplotám, takže své pokrmy můžete jednoduše mixovat přímo v hrnci. Oceníte ho také při výrobě domácí majonézy, dětských jídel nebo lahodných koktejlů. Součástí balení je praktická mixovací nádoba o objemu 800 ml.Chopper je opatřen dvěma páry ostrých sekacích nožů. Je ideální pro sekání masa, sýrů, ovoce, zeleniny, ořechů či bylinek.Ruční šlehač je vybaven bezpečnostní pojistkou, která zabraňuje přehřátí motoru a následnému poškození celého přístroje. Šlehací metly a hnětací háky vyjmete jednoduchým stisknutím tlačítka na těle přístroje a lze je mýt v myčce nádobí.Parametry: 5 rychlostí tlačítko PULSE ergonomický design tlačítko pro vyjmutí metel bezpečnostní pojistka provedení nože je dvojité, nerezovéPříslušenství:Balení obsahuje 2 nerezové šlehací metly, 2 nerezové hvětací háky, 1 nerezovou šlehací metlu, 1 nerezový mexivací nástavec, mixovací bádobu (800 ml) a sekací nádobu.

Cena: 1 599 Kč

   Koupit na 4Home.cz

Dostupnost Není skladem
Prodejce 4Home.cz
Výrobce Concept  (54 produktů)
O výrobci Concept Concept je dynamická značka, která se zaměřuje na inovativní a praktické výrobky pro domácnost. V její široké nabídce… pokračovat o Concept »
Možnosti dopravy a ceny
Způsob dopravy Cena
Česká Pošta DOPRAVA ZDARMA
ČP na dobírku 39 Kč
ČP na poštu DOPRAVA ZDARMA
PPL ParcelShop DOPRAVA ZDARMA
ČP na poštu s dobírkou 39 Kč
PPL ParcelShop s dobírkou 39 Kč
DPD DOPRAVA ZDARMA
DPD na dobírku 39 Kč
Balíkovna depo DOPRAVA ZDARMA
Balíkovna depo s dobírkou 39 Kč
Zásilkovna DOPRAVA ZDARMA
Zásilkovna na dobírku 39 Kč
PPL 149 Kč
PPL na dobírku 188 Kč
Zásilkovna na adresu 109 Kč
Zásilkovna na adresu s dobírkou 148 Kč
DPD DOPRAVA ZDARMA
DPD na dobírku 39 Kč