Produktové foto Berlinger Haus Pánev grilovací s poklicí 28 cm Shiny Black Collection

O prodejci 4Home.cz

Logo prodejce 4Home.cz

4home.cz je renomovaný český obchodník, který od roku 2004 poskytuje bohatý sortiment nábytku, bytových dekorací a doplňků pro domov, byt a zahradu. Specializují se na nabídku originálních a praktických výrobků, které uspokojí potřeby každého…

Benefity prodejce 4Home.cz

Berlinger Haus Pánev grilovací s poklicí 28 cm Shiny Black Collection

Úvod Pokoje Kuchyně Pánve

Grilovací pánev s mramorovým povrchem a poklicí v atraktivním designu Shiny Black s 3vrstvý povrchem s mramorovým designem charakteristický svou dokonalou nepřilnavostí, připravované potraviny se nepřipalují a díky tomu se pánev velmi jednoduše čistí. Zároveň je vhodný pro zdravé vaření s minimem tuku nebo oleje, v závislosti na použitých surovinách klidně i bez jediné kapky tuku. Vnitřní i vnější vrstva neobsahují žádné škodliviny, výsledné pokrmy tak neztrácí vařením svoje vitamíny. Jádro pánve z kovaného hliníku vyniká vysokou stabilitou a perfektní tepelnou vodivostí, takže se nejen rychle a rovnoměrně zahřeje po celém povrchu, velmi snadno také teplotu při vaření udržuje. Zesílené nerezové Turbo indukční dno pro maximální efektivitu přípravy pokrmu. Přesně padnoucí čtvercová poklice s úchytem z nerezové oceli. Ergonomicky tvarovaná rukojeť má protiskluzovou měkčenou úpravu, díky které skvěle padne do ruky, dobře se s ní manipuluje a umožní pevný a bezpečný úchop. Díky izolačním prvkům zůstává rukojeť po celou dobu vaření chladná a nepálí. Tělo pánve je zakončené zesíleným okrajem pro lepší odolnost vůči nárazům. Vhodná také k zapékání v troubě do maximální teploty 160°C. ECOfriendly, použité materiály neobsahují žádné škodliviny jako Pfoa, olovo ani kadmium. Pánev je díky svému perfektnímu vzhledu vhodná také pro přímé servírování pokrmů na stůl.

Cena: 839 Kč

   Koupit na 4Home.cz

Dostupnost Není skladem
Prodejce 4Home.cz
Výrobce Berlinger Haus  (18 produktů)
O výrobci Berlinger Haus Kvalitní sady nádobí a příborů, které vám budou připadat unikátní. Potěší každou hospodyňku, a přitom budou bavit i… pokračovat o Berlinger Haus »
Možnosti dopravy a ceny
Způsob dopravy Cena
Česká Pošta 99 Kč
ČP na dobírku 138 Kč
ČP na poštu 85 Kč
PPL ParcelShop 65 Kč
ČP na poštu s dobírkou 124 Kč
PPL ParcelShop s dobírkou 104 Kč
DPD 109 Kč
DPD na dobírku 148 Kč
Balíkovna depo 65 Kč
Balíkovna depo s dobírkou 104 Kč
Zásilkovna 65 Kč
Zásilkovna na dobírku 104 Kč
PPL 99 Kč
PPL na dobírku 138 Kč
Zásilkovna na adresu 99 Kč
Zásilkovna na adresu s dobírkou 138 Kč