Multifunkční vakuový mixér Vital Blend Vaco Eta černý + zástěra ze seriálu Slunečná ZDARMA

Vysokorychlostní vakuový mixér ETA Vital Blend Vaco o příkonu 1500 W dokáže rozsekat a rozmixovat suroviny na ještě jemnější konzistenci, než je u běžných mixérů zvykem. Díky funkci vakuování si navíc výsledné pokrmy zachovají maximum vitamínů a živin. Vaše smoothie, pyré či přesnídávky tak budou s tímto praktickým pomocníkem ještě výživnější.

Výkonný silák s citem pro vitamíny

Čím je mixér ETA Vital Blend Vaco tak unikátní? Jak už jeho název napovídá, mixér disponuje funkcí mixování ve vakuu a zvládá i samostatné vakuování nebo mixování s možností individuálního nastavení dle potřeby. Viditelný rozdíl zaznamenáte pouhým okem – mixování bez přístupu vzduchu totiž eliminuje nežádoucí pěnu, a protože zároveň snižuje a zpomaluje oxidaci, výsledný pokrm či nápoj si zachová svěží barvy, na které se vám budou sbíhat sliny.

Změnu však pocítí i vaše tělo. Díky vakuu zůstávají suroviny déle svěží a čerstvé a lépe si udrží svou nutriční hodnotu. Vitamíny a další cenné látky, kterými je čerstvé ovoce a zelenina před zpracováním nabitá, dokáže mixér Vital Blend Vaco i po rozmixování ochránit před znehodnocením, k němuž jinak po styku se vzduchem nevyhnutelně dochází.

Unikátní spojení síly a jemnosti se ukrývá ve stabilním kovovém těle, které eliminuje vibrace. Tlak v nádobě je kontrolován elektronicky pomocí technologie EPC (elektronická kontrola tlaku v nádobě).

Fresh jídla plná živin

Při mixování s odsátým vzduchem nedochází kromě znehodnocování cenných živin ani k separaci dužiny a tekutiny – výsledkem je velmi jemná konzistence a lahodná chuť. Vaše smoothie tak povýší nejen, co se výživnosti týká, ale i po estetické stránce.

Dovednosti stolního mixéru Vital Blend Vaco však rozhodně nekončí jen u přípravy výživných smoothie – zvládá mixovat, sekat, drtit i míchat. Je tedy vhodný pro přípravu studených i horkých pokrmů a nápojů (až do teploty 80 °C), jako jsou koktejly, omáčky, polévky i přesnídávky a pyré. Zamilují si ho tak nejen milovníci RAW stravy, ale i rodiče malých dětí a také všichni, kteří se při vaření spokojí jen s naprosto precizními výsledky.

Vzduch má přístup zakázán

Mixér ETA Vital Blend Vaco vám nabídne hned 3 přednastavené programy:

  • SMOOTHIE – univerzální program pro mixování ve vakuu
  • SILENT– univerzální program pro přípravu různých nápojů a pokrmů (výsledná konzistence je o něco hrubší než u programu smoothie)
  • VACUUM – zajistí samostatné vakuování

Disponuje možností manuální regulace otáček – výkon můžete pohodlně a plynule regulovat velkým otočným kolečkem v rozsahu okolo 3000–32000 otáček za minutu nebo využít funkci PULSE, která zajistí dokonalé promísení celého obsahu nádoby. Ovládání mixéru je tak velmi snadné a intuitivní. O rychlé zpracování surovin do velmi jemné konzistence se postará kvalitní titanový šestiramenný nůž BlendeX Aero.

Mixovací nádoba o objemu 1,3 litru je vyrobena z vysoce odolného Tritanu, jenž neabsorbuje vůni, chuť ani barvy, a zároveň do potravin neuvolňuje škodlivé látky v podobě nežádoucího Bisfenolu A (BPA). Jako součást balení obdržíte i plastovou láhev z Tritanu bez BPA o objemu 0,6 l, která slouží k uchování výsledného pokrmu či nápoje bez přístupu vzduchu. Své smoothie či koktejl, ale například i kousky nakrájeného ovoce, si v ní tak můžete pohodlně odnést třeba do práce.

Speciální kryt mixéru výrazně snižuje hladinu hluku. Provoz a vakouvání je navíc doprovázeno světelnou signalizací. Příprava pokrmů a nápojů je díky vysokému výkonu velmi rychlá – závisí na množství, druhu a kvalitě použitých surovin, běžně se však pohybuje jen v desítkách sekund. Samotné vakuování pak mixér zvládne zhruba za 20-45 vteřin v závislosti na tom, jak je nádoba či láhev plná.

Technické parametry:

  • Objem hlavní nádoby 1.3 l
  • Pulzní spínač Ano
  • Plynulá regulace Ano
  • Funkce, příslušenství mixování
  • Funkce, příslušenství mixování horkých surovin
  • Funkce, příslušenství vakuování
  • Materiál nádoby Tritan
  • Příkon mixéru 1500 W

Cena: 8 236 Kč

   Koupit na Chefshop.cz

Dostupnost Není skladem
Prodejce Chefshop.cz
Výrobce Eta
EAN 8590393254545