Klíčenka s kleštičkami na nehty BT Classic Inox Zwilling

K úpravě tvaru nehtů nám často nevystačí jen nůžky. Vždyť kterému pravákovi se lehce stříhá levou rukou? Ke snadnému a rychlému zastřižení nehtů tak poslouží štípátko, neboli kleštičky na nehty. Ty ze série Twinox M jsou vyrobeny z nerezové oceli se saténově hladkým povrchem. Navíc jsou opatřeny brusnou plochou uprostřed pouzdra, která nahrazuje safírový pilník. Praktické uložení v koženém pouzdře, které lze připevnit na svazek klíčů zajišťuje, že šťípátko budete mít stále po ruce pro nezbytné každodenní úpravy. Praktický dárek s dlouhou životností.

Nástroje Twinox německé značky Zwilling jsou vyrobeny z vysoce kvalitní tvrzené nerezové oceli, která odolává deformacím a udržuje si vysokou ostrost v průběhu používání. Saténově matné provedení je krásné na pohled a také velmi příjemné při uchopení. Společně s estetickým designem jde ruku v ruce vysoká funkčnost nástrojů. Ty lze díky prémiovým materiálům používat i ve velmi vlhkém prostředí. Krásné manikúrní nástroje na celý život.

  • Ostré štípátko na nehty pro připevnění na klíče
  • V koženém černém pouzdře z hovězí kůže s kovovým očkem pro zavěšení
  • Vyrobeny z vysoce kvalitní tvrzené nerezové oceli odolné vůči korozi
  • Tvarově stabilní v esteticky funkčním ergonomickém designu
  • Navrženy pro pohodlné držení a snadnou manipulaci
  • Lze dlouhodobě používat ve vlhkém prostředí
  • Vhodné na manikúru i pedikůru na cestách
  • Dlouhá životnost

Série manikúrních nástrojů TWINOX ze speciální oceli vyráběné dle požadavků ZWILLING J. A. Henckels byla pojmenována ze sloučenin dvou slov, TWIN + INOX. TWIN značí výjimečné řemeslné zpracování typické pro značku ZWILLING, INOX pak nejkvalitnější nerezovou ocel. Dokonalá práce solingenských nožířů zaručuje vysokou funkčnost a dlouhou životnost, i při použití ve vlhkém prostředí. Jednotlivé nástroje mají matnou úpravu příjemnou na dotek a jsou odolné vůči korozi, díky čemuž vám budou sloužit dlouhá léta.

Cena: 720 Kč

   Koupit na Kulina.cz

Dostupnost Není skladem
Prodejce Kulina.cz
Typ produktu Beauty potřeby
Série ZWILLING TWINOX®
Materiál Nerezová ocel
Barva Černá
EAN 4009839377181
K překladu CZ AUTO
Margin E
Možnosti dopravy a ceny
Způsob dopravy Cena
ČP na poštu 99,00
ČP na poštu s dobírkou 148,00
DPD 69,00
DPD na dobírku 118,00
Zásilkovna 89,00
PPL ParcelShop 89,00
Zásilkovna na dobírku 138,00
PPL ParcelShop s dobírkou 138,00
Balíkovna depo 69,00
Balíkovna depo s dobírkou 118,00