Produktové foto DEOKORK Zahradní kovová sestava GEORGIA 1+4 (černá)

O prodejci i-zahradninabytek.cz

Logo prodejce i-zahradninabytek.cz

Benefity prodejce i-zahradninabytek.cz

DEOKORK Zahradní kovová sestava GEORGIA 1+4 (černá)

Hledáte pro svou rodinu pěkný a účelný zahradní nábytek? V tom případě by vaší pozornosti neměla uniknout půvabná a bezúdržbová kovová sestava Georgia 1+4. Obsahuje obdélníkový kovový stůl, který doplňují 4 pohodlné židle v kombinaci kov a umělá textilie. Je velmi žádaná, protože se hodí do zahrad, zimních zahrad, na terasy i větší balkóny. Stůl má rozměry 150 × 90 cm, k tomu při plánování počítejte s prostorem pro židle. Kovový stůl ASTOR (150 x 90 cm) Délka 1500 mm Šířka 900 mm Výška 720 mm Hmotnost  19 kg Zahradní křeslo GLORIA Výška celkem 950 mm Výška sedací části 450 mm Výška područek 625 mm Šířka celkem 540 mm Šířka sedací části 440 mm Hloubka celkem 690 mm Hloubka sedací části 490 mm Hmotnost 5 kg Nosnost 100 kg Georgia 1+4: univerzální zahradní kovová sestava Tato praktická sestava je lehká, skladná a cenově dostupná. Nabízí téměř univerzální využití – v domácnostech i pohostinství, venku i uvnitř. Stohovatelná křesla Gloria z ušlechtilého kovu, s nosností 100 kg, jsou k dispozici s textilním potahem v různých barvách. Stůl Astor je opatřený otvorem na slunečník (průměr 4,5 cm). Už se těšíte na všechny ty letní obědy a večerní grilovačky, které si na tomto posezení užijete? Péče o kovový nábytek? Úplná hračka! Ač existují materiály jako například dřevo a přírodní ratan, které vyžadují neustálou péči, kov mezi ně naštěstí nepatří. Na čištění kovového nábytku nepotřebujete žádné speciální přípravky, bohatě vystačíte s hadříkem a teplou vodou, v některých případech se saponátem. Nanejvýš před sezónou promažte spoje kovového nábytku, abyste vyloučili vrzání, které se po letech eventuálně může objevit.        

Cena: 6 872 Kč

   Koupit na i-zahradninabytek.cz

Dostupnost Skladem
Prodejce i-zahradninabytek.cz
Výrobce DEOKORK  (970 produktů)
O výrobci DEOKORK DEOKORK je značka, která se specializuje na výrobu kvalitního zahradního nábytku a doplňků. V jejich sortimentu najdete… pokračovat o DEOKORK »
EAN 0792649605073

Vybrané produkty

Balkon Bonami Černá Gril Hračka Křesla Křesla Nábytek Prostor Psací stoly Ratan Rošt Slunečník Stoly Textil Zahradní křeslo Zahradní nábytek Židle

Možnosti dopravy a ceny
Způsob dopravy Cena
GEIS 499 Kč
GEIS na dobírku 499 Kč