Produktové foto DEOKORK Zahradní kovová sestava GEORGIA 1+6 (černá)

O prodejci i-zahradninabytek.cz

Logo prodejce i-zahradninabytek.cz

Benefity prodejce i-zahradninabytek.cz

DEOKORK Zahradní kovová sestava GEORGIA 1+6 (černá)

Zastavte se prosím na chvilku – Georgia vám nesmí uniknout! Kovová sestava pro 6 osob představuje krásný a nadčasový trend v zahradním nábytku. Při posezení na této sestavě se budete i doma cítit jako na dovolené. Obsahuje obdélníkový kovový stůl s rozměry 150 × 90 cm, který doplňuje 6 pohodlných židlí v kombinaci kov a umělá textilie. Georgia je velmi žádaná jakožto vybavení zahrady, terasy, restaurační zahrádky i bytu. Zahradní křeslo GLORIA Výška celkem 950 mm Výška sedací části 450 mm Výška područek 625 mm Šířka celkem 540 mm Šířka sedací části 440 mm Hloubka celkem 690 mm Hloubka sedací části 490 mm Hmotnost 5 kg Nosnost 100 kg Kovový stůl ASTOR (150 x 90 cm) Délka 1500 mm Šířka 900 mm Výška 720 mm Hmotnost 19 kg Georgia 1+6 je zahradní sestava snů… Věříme, že univerzální sestava Georgia 1+6 zhmotní i vaše sny o zahradním nábytku. Je totiž elegantní, lehká, skladná a cenově dostupná – kdo by odolal? Stohovatelná křesla Gloria z ušlechtilého kovu jsou k dispozici s různobarevným textilním potahem a mají nosnost 100 kg. Stůl Astor je opatřený otvorem na slunečník (průměr 4,5 cm). Je dostatečně velký, aby se vám na něj vešlo vše, co potřebujete k rodinnému obědu, oslavě, grilování nebo večernímu posezení.   7 důvodů pro koupi zahradního nábytku z kovu Je pečlivě povrchově upravený, takže vám bude výborně sloužit mnoho let. Je velmi pevný, bytelnější než plastový nábytek, nevrže a nekýve se. Snadno ho barevně zkombinujete se zahradními prvky a různobarevnými doplňky. Je praktický a jednoduše se udržuje – pouhým omytím mýdlovou vodou. Je odolný vůči výkyvům počasí – můžete ho bez problémů nechat vystavený dešti. „Nechutná“ škůdcům, což je jeho velká přednost oproti dřevu a přírodnímu ratanu. Je lehký, což usnadňuje manipulaci, přenášení i případné mimosezónní uskladnění. Péče o kovový nábytek? Zanedbatelná! Ač existují materiály jako třeba dřevo a přírodní ratan, které potřebují neustálou péči, kov mezi ně naštěstí nepatří. Na čištění kovového nábytku nepotřebujete žádné speciální přípravky, bohatě vystačíte s hadříkem a teplou vodou, v případě větších nečistot se saponátem. Pro svůj klid můžete spoje nábytku před sezónou promazat, abyste se vyvarovali vrzání, které se po letech může objevit. Skvělým pomocníkem při celoročním používání kovové sestavy venku jsou obaly na nábytek, které vaše posezení ochrání před deštěm, prachem a dalšími nečistotami, takže si i po velkém „nečasu“ sednete na čistý a suchý nábytek.      

Cena: 8 449 Kč

   Koupit na i-zahradninabytek.cz

Dostupnost Skladem
Prodejce i-zahradninabytek.cz
Výrobce DEOKORK  (978 produktů)
O výrobci DEOKORK DEOKORK je značka, která se specializuje na výrobu kvalitního zahradního nábytku a doplňků. V jejich sortimentu najdete… pokračovat o DEOKORK »
Dognet AKCE yes
EAN 0792649605097

Vybrané produkty

Bonami Černá Doplňky Gant Gril Grilování Křesla Křesla Mýdlo Nábytek Obaly Psací stoly Ratan Slunečník Stoly Textil Zahradní křeslo

Možnosti dopravy a ceny
Způsob dopravy Cena
GEIS 499 Kč
GEIS na dobírku 499 Kč