Univerzální pánev Logic XR IND Woll 28 cm

Úvod Pokoje Kuchyně Pánve

Univerzální pánev Diamond XR Logic o průměru 28 cm s extra odolným pětivrstvým nepřilnavým povrchem, tvrzeným diamantem. Dvakrát tvrzený povrch je odolný proti poškrábání a je vyroben bez PFOA. Toto špičkové nádobí s nepřilnavou vrstvou je ideální pro zdravé vaření bez použití tuku.

Tělo nádobí je vyrobeno z tvrzené hliníkové slitiny, díky které rychle akumuluje a distribuuje teplo po celém povrchu. Je odlito z jednoho kusu, díky čemuž je vysoce odolné vůči mechanickému a termickému poškození. Je robustní a tvarově stálé, pro svou vysokou kvalitu je vhodné pro profesionální i amatérské kuchaře. Velmi vysoká odolnost povrchu umožňuje používat i kovové náčiní.

Tepelně odizolovaná ergonomická rukojeť z tvrzeného plastu není odnímatelná. 8 mm silné dno z feromagnetické oceli je vyráběné speciálně pro WOLL. Zesílené okraje pánve zabezpečují lepší odolnost proti nárazům.

Nádobí Diamond XR Logic je vhodné pro všechny typy vařičů včetně indukce a je možné jej také použít v troubě do 250°C. Velmi snadno se čistí a lze ho mýt v myčce nádobí.

Specifikace:

  • Průměr: 24 cm
  • Výška: 5 cm

Cena: 2 770 Kč

   Koupit na Kulina.cz

Dostupnost Není skladem
Prodejce Kulina.cz
Typ produktu Univerzální pánev
Materiál Hliník
Barva Černá
Rozměr 28 cm
Vlastnosti Vhodné do trouby
K překladu CZ AUTO
Margin E
EAN 4054359015655
Možnosti dopravy a ceny
Způsob dopravy Cena
ČP na poštu 99,00
ČP na poštu s dobírkou 148,00
DPD 69,00
PPL ParcelShop DOPRAVA ZDARMA
DPD na dobírku 118,00
PPL ParcelShop s dobírkou 49,00
Zásilkovna DOPRAVA ZDARMA
Zásilkovna na dobírku 49,00
Balíkovna depo 69,00
Balíkovna depo s dobírkou 118,00