Měděný rendlík na indukci O 18 cm Prima Matera de Buyer

Úvod Kuchyně Vaření a pečení Hrnce

Tradiční francouzská značka de Buyer přivedla na trh světovou novinku - exkluzivní měděné nádobí vhodné i na indukci. Společnost de Buyer, založená roku 1830, je desítky let uznávaná především v profesionální gastronomii. S nádobím řady PRIMA MATERA rozšiřuje své působení i do náročných domácností. Nádobí se speciálním feromagnetickým dnem je vhodné na všechny typy sporáků, ale především je určené na indukci. PRIMA MATERA se vyznačuje perfektním zpracováním, robustními nýtovanými rukojeťmi, stěny mají nadstandardní tloušťku 2 mm. Z toho je 10% vnitřní nerezová vrstva, která je velmi snadná na údržbu, nepřenáší do pokrmu žádné pachy a je zcela odolná proti všem potravinovým kyselinám. 90% materiálu tvoří čistá měď s excelentní tepelnou vodivostí. Z venku je nádobí leštěno do vysokého lesku a stává se tak hodnotným estetickým doplňkem každé kvalitně vybavené kuchyně.

Měděné nádobí je vládcem kuchyně. Ušlechtilost měděného nádobí netkví pouze v jeho luxusním vzhledu, ale především ve výjimečné tepelné vodivosti. Tento materiál zajišťuje rychlé a stejnoměrné vaření po celé ploše hrnce nebo pánve. Rovnoměrně se zahřívá nejenom dno, ale také stěny. Měděné nádobí je nepostradatelné na přípravu jemných pokrmů a omáček, kde je nejvíce potřeba regulovat rychle a efektivně teplotu.

Měděné nádobí PRIMA MATERA ve stručnosti:

  • měděné nádobí na všechny typy sporáků včetně indukce!
  • unikátní patentovaná technologie
  • tloušťka stěny 2 mm
  • materiál složený z 90% mědi a 10% vnitřní nerezové vrstvy
  • ergonomická ucha z litého nerezu
  • prémiová značka de Buyer, od roku 1830

Údržba měděného nádobí PRIMA MATERA:

Na čištění mědi používejte speciální pastu na měděné nádobí PRIMA MATERA nejlépe po každém použití. Vnitřní nerezový povrch lze umývat běžným způsobem. Měděné nádobí není doporučeno mýt v myčce. Přípravky do myčky totiž obsahují vysoké množství chlóru.

Cena: 12 240 Kč

   Koupit na Kulina.cz

Dostupnost Není skladem
Prodejce Kulina.cz
Výrobce de Buyer
Typ produktu Rendlík
Série de Buyer PRIMA MATERA
Materiál Měď
Barva Měděná
Vlastnosti Vhodné na indukci
EAN 3011246206184
Rozměr 18 cm
K překladu CZ AUTO
Margin B
Možnosti dopravy a ceny
Způsob dopravy Cena
ČP na poštu DOPRAVA ZDARMA
ČP na poštu s dobírkou 49,00
DPD DOPRAVA ZDARMA
DPD na dobírku 49,00
Zásilkovna DOPRAVA ZDARMA
Zásilkovna na dobírku 49,00
Balíkovna depo DOPRAVA ZDARMA
PPL ParcelShop DOPRAVA ZDARMA
Balíkovna depo s dobírkou 49,00
PPL ParcelShop s dobírkou 49,00