Pánev Wok se dvěma uchy O 36 cm nerezová WMF

Úvod Pokoje Kuchyně Pánve

Rozměrná pánev Wok se skleněnou poklicí a držadly z nerezové oceli od německé společnosti WMF v moderním, nadčasovém designu z vás udělá mistra asijské kuchyně! Pokud jste milovníky současně tolik populárních pikantních, pálivých a nevšedních chutí, nesmí tento pomocník ve vaší kuchyňské výbavě chybět.

Hluboká pánev wok kulovitého tvaru je v Asii považována za jednu z nejdůležitějších částí kuchyňského vybavení. A vy si ji kvůli jejím skvělým vlastnostem a širokým možnostem využití zamilujete jistě také.

Pánve wok můžete využít nejen pro přípravu autentických asijských pokrmů a delikates, ale také pro jemné a šetrné opékání různých druhů zeleniny, masa, ryb i mořských plodů. Smažte, fritujte a s pomocí poklice také duste podle své fantazie.

TIP: Nejpopulárnější metodou přípravy pokrmů ve woku je tzv. "stir-fry". Metoda spočívá v rychlém opékání, resp. osmažení ingrediencí při vysokých teplotách za neustálého obracení.

Pánev wok stylového designu budete často a rádi využívat nejen při vaření, ale také při servírování. Každý strávník jistě ocení barevné, svěží, křupavé pokrmy lákavě servírované v krásně tvarované, prostorné pánvi.

Patentovaná konstrukce dna TransTherm-Allherdboden® zaručuje rovnoměrnou distribuci tepla, pánev si následně získané teplo velmi dobře akumuluje. To vám ušetří spoustu cenné energie i dosažení optimálních výsledků smažení a opékání.

Bezpečný úchop a manipulaci umožňují dvě boční ucha z ušlechtilé nerezové oceli.

  • Vyrobena z kvalitní nerezové oceli Cromargan®
  • Materiál chuťově a pachově neutrální, odolný vůči kyselinám
  • Patentovaná konstrukce dna TransTherm-Allherdboden®
  • Rovnoměrné rozložení a následné udržení tepla
  • Ergonomická nerezová ucha pro pohodlnou manipulaci a pevný úchop
  • Vysoký zakulacený tvar – pohodlné míchání a obracení i většího množství pokrmů
  • Pro přípravu asijských pokrmů při vysokých teplotách vč. "stir-fry"
  • Pro šetrné opékání, smažení, fritování, dušení
  • Široký okraj pro snadné vylévání obsahu pánve
  • Vhodná pro všechny zdroje tepla včetně indukce
  • Optimální pro plotýnky o průměru 22 cm
  • Poklice z kvalitního skla s nerezovou rukojetí
  • Vyvinuto v Německu
  • Snadno se čistí
  • Lze mýt v myčce

Tipy na smažení:

Oleje lisované za studena nejsou vhodné pro smažení na nepřilnavém povrchu, protože jsou při vyšších teplotách nestabilní a jejich složky by se mohly napojit na nepřilnavý povrch a omezit tak jeho nepřilnavé vlastnosti.

Másla či margaríny by se neměly zahřívat na více než 150 °C (margarín cca 170 °C). Hodí se např. pro smažení vajec, palačinek, obalovaných potravin či ryb. Tuk pozvolna zahřívejte, až se objeví malé bublinky, snižte příjem tepla, počkejte až tuk vybublá. Poté můžete začít smažit.

Milovníkům vaření doporučujeme pro smažení přepuštěné máslo. Neobsahuje vodu a bílkoviny, hodí se pro jemné smažení i pro restování při vysokých teplotách 190 °C – 210 °C. Má specifickou chuť a odlišné vlastnosti od běžného stolního másla.

Běžně používané rostlinné oleje, např. řepkový, slunečnicový, či smíšené oleje, vydrží smažení při vysokých teplotách 190 °C – 220 °C. Hodí se pro smažení či fritování většiny potravin, především pak pro restování masa. Při jejich používání ohlídejte, aby nebyl zbytečně přepalován. Pokud olej začne kouřit, je rozpálen na příliš vysokou teplotu.

Ztužené rostlinné tuky také vydrží vysoké teploty 190 °C – 220 °C. Obvykle jsou prodávány v blocích, snadno se porcují. Jsou ideální pro smažení dozlatova. Hodí se pro smažení moučných pokrmů (např. palačinek) a obalovaných potravin (řízků).

Cena: 3 149 Kč

   Koupit na Kulina.cz

Dostupnost Není skladem
Prodejce Kulina.cz
Výrobce WMF  (108 produktů)
O výrobci WMF Produkty od značky WMF si najdou místo v každé kuchyni. Nejen proto, že mají ikonický design, ale také vám usnadní… pokračovat o WMF »
Typ produktu WOK pánev
Materiál Nerezová ocel
EAN 4000530684066
Rozměr 36 cm
Vlastnosti Vhodné na indukci
K překladu CZ AUTO
Margin A
Možnosti dopravy a ceny
Způsob dopravy Cena
ČP na poštu DOPRAVA ZDARMA
ČP na poštu s dobírkou 49,00
DPD DOPRAVA ZDARMA
DPD na dobírku 49,00
Zásilkovna DOPRAVA ZDARMA
Zásilkovna na dobírku 49,00
Balíkovna depo DOPRAVA ZDARMA
PPL ParcelShop DOPRAVA ZDARMA
Balíkovna depo s dobírkou 49,00
PPL ParcelShop s dobírkou 49,00