Sada nádobí True Flow Zwilling 5 ks

Sada nerezového nádobí TrueFlow od společnosti Zwilling představuje ideální výbavu pro nadšené domácí kuchaře, kteří ocení prvotřídní design spolu s perfektní funkcionalitou. Nádobí je vhodné i na indukční plochy i do trouby do 180°C (bez poklic do 250°C).

Sendvičové dno SIGMA Classic+ se silným hliníkovým jádrem opláštěným nerezovou ocelí 18/10 zajišťuje optimální tepelnou vodivost a uchování tepla, což zvyšuje úsporu energie snížením výkonu sporáku ihned po zahřátí nádoby.

Hrnce jsou vyrobeny z vysoce kvalitní leštěné nerezové oceli 18/10, odolné proti korozi a potravinářským kyselinám. Ergonomické rukojeti navíc umožňují pohodlné používání a přepravu hrnců. Skleněné pokličky, dokonale přiléhající k okraji hrnců, vám umožní snadno kontrolovat průběh vaření. Speciálně navržený výtok a otvory v límci pokličky vám umožní vylít obsah bez sejmutí pokličky.

Další vlastností nádobí TrueFlow je měrná stupnice vyznačená uvnitř nádoby, která jistě usnadní přesné odměření ingrediencí během přípravy jídla.

Sada obsahuje:

  • hrnec s poklicí, průměr 16 cm, objem 2 l
  • hrnec s poklicí, průměr 20 cm, objem 3 l
  • hrnec s poklicí, průměr 20 cm, objem 4 l
  • hrnec s poklicí, průměr 20 cm, objem 6 l
  • kastrol bez poklice, průměr 16 cm, objem 1,5 l

Cena: 8 140 Kč

   Koupit na Chefshop.cz

Dostupnost Není skladem
Prodejce Chefshop.cz
EAN 4009839538520