Rychlovarná konvice Loft Tefal modrá 1,7 l

Přivítejte každé ráno stylově v klasickém britském designu. Elegantní rýhované křivky elektrické rychlovarné konvice Loft se elegantně snoubí s moderními chromovanými prvky v nadčasovém designu, který zalichotí každé kuchyni.

Obsahuje velký zásobník na vodu o objemu 1,7 l a pyšní se příkonem 2400 W pro rychlou přípravu teplých nápojů. Ideální pro společné chvíle s rodinou a přáteli. Odnímatelné víko dodává konvici nádech retro stylu, aniž by omezovalo praktičnost, zatímco vnitřní skryté topné těleso zajišťuje rychlý ohřev a snadné čištění. Konvice je také vybavena praktickým ukazatelem hladiny, díky kterému je informace o množství vody patrná na první pohled. Díky vyjímatelnému odvápňovacímu filtru je voda čistší a nápoje lahodnější. Precizně tvarovaná nálevka usnadňuje nalévání bez rozlití. To vše doplňuje osvětlený spínač s funkcí automatického vypnutí, abyste si nemuseli dělat starosti, pokud konvici zapomenete vypnout. Rotační základna umožňuje otáčení konvice v úhlu 360° a zároveň usnadňuje používání na místě.

Cena: 949 Kč

   Koupit na Chefshop.cz

Dostupnost Není skladem
Prodejce Chefshop.cz
Výrobce Tefal  (220 produktů)
O výrobci Tefal Tuto značku vám asi nemusíme dlouze představovat. Její nádobí a kuchyňské vybavení je známé kvalitou, dlouhou… pokračovat o Tefal »
EAN 3045387243470