Tlakový hrnec 6,5 l Perfect Plus bez děrované vložky WMF

Úvod Kuchyně Vaření a pečení Hrnce

Tlakové hrnce a pánve vždy naplňujte maximálně do 2/3 celkového objemu. V nádobě je nutné nechat dostatek prostoru pro vytvořenou páru, ve které se potraviny vaří.

Tlakový hrnec 6,5 l Perfect Plus bez děrované vložky WMF ve stručnosti:

  • Bez děrované vložky a trojnožky
  • Vhodný pro energeticky úsporné vaření, smažení, dušení či např. zavařování
  • Kombinuje osvědčenou technologii a moderní design
  • Posuvný ovladač v rukojeti pro otevření / zavření poklice a vypuštění páry
  • Bezpečnostní pojistka a mechanický indikátor tlaku pro bezpečné otvírání
  • Vyroben z leštěné ušlechtilé nerezové oceli 18/10 Cromargan
  • Univerzální dno TransTherm® pro dokonalý přenos tepla
  • Vhodný pro všechny zdroje tepla včetně indukce
  • Ucho i rukojeť jsou opatřeny ochranou proti plamenům
  • Vnitřní stupnice pro snazší měření
  • Jednoduché čištění díky odnímatelné rukojeti
  • Hrnec a poklice jsou vhodné pro mytí v myčce nádobí
  • Náhradní díly a příslušenství jsou k dispozici v našem obchodě
  • Prodloužená záruka 3 roky!
  • Produkt získal ocenění za design: Red Dot Design Award

Tlakové hrnce Perfect Plus jsou vyrobeny z leštěné ušlechtilé nerezové oceli 18/10 Cromargan®, materiálu s výbornými užitnými vlastnostmi a minimálními nároky na údržbu. Odnímatelná rukojeť tlakového hrnce je opatřena posuvným prvkem pro zavření / otevření poklice či vypuštění páry a zabudovaným indikátorem tlaku pro přesné výsledky vaření.

Mechanický indikátor tlaku série tlakových hrnců Perfect Plus informuje pomocí barevného značení o tlaku uvnitř hrnce. Chcete-li v hrnci vařit polévku, guláš nebo například velké kusy masa, měla by se vnitřní teplota pohybovat kolem cca 117 °C, což odpovídá druhému oranžovému proužku. Máte-li však v úmyslu v hrnci připravit zeleninu či ryby, neměla by teplota překračovat 109 °C. V takovém případě by indikátor tlaku neměl vystoupat výše než k prvnímu oranžovému stupni. Bližší podrobnosti o dobách vaření jednotlivých potravin najdete zde v tabulce.

Výhodou tlakových hrnců WMF je také použití univerzálního dna TransTherm®, které je vhodné na všechny druhy tepla včetně indukce. Dno rychle absorbuje teplo a rovnoměrně ho pak přenáší na připravovaný pokrm. Doba vaření v tlakovému hrnci je oproti běžnému způsobu vaření až o 70 % kratší, což je šetrné k vitamínům a minerálním látkám. Současně šetří Váš čas a až 50 % elektrické energie. Navíc díky speciálním vložkám můžete v tlakových hrncích vařit i několik potravin najednou.

Při vaření ve vlastní šťávě zůstávají aroma a vlastní chuť potravin zcela zachovány. Tlakový hrnec najde ve Vaší kuchyni všestranné uplatnění: lze v něm vařit polévky nebo „eintopfy“, dusit a smažit maso, podusit zeleninu nebo ji vařit v páře, rozmrazovat mražené potraviny, zavařovat nejrůznější ovoce a mnoho dalšího.

O použitém materiálu

Německá společnost WMF využívá pro výrobu většiny hrnců nerezovou ušlechtilou ocel 18/10, pojmenovanou Cromargan®. „Crom“ v názvu značí chrom, zbývající část názvu „argan“ pak byla odvozena od latinského slova argentum, tedy stříbro. Název tohoto materiálu tak trefně odkazuje na extra lesklý vzhled hrnců, který je způsoben poměrně vysokým procentem niklu.

Vysoce kvalitní nerezová ocel Cromargan® vznikla zušlechtěním oceli. Obsahuje 72 % oceli, 18 % chromu a 10 % niklu. Jde o materiál trvanlivý, nereznoucí, odolný proti potravinovým kyselinám. Cromargan® je krásně lesklý a zároveň se snadno čistí.

Německá společnost WMF je již tradičním výrobcem kvalitního kuchyňského vybavení. Svou zkušenost za více než 160 let její existence přenáší i do svého sortimentu a společně s designéry význačných jmen vytváří výrobky v praktickém a nadčasovém designu. Stejně tak je tomu u tlakových hrnců série Perfect Plus z dílny Studio Wagner: Design. Společnost WMF poskytuje na tyto hrnce prodlouženou záruku 3 roky.

Cena: 4 003 Kč

   Koupit na Kulina.cz

Dostupnost Není skladem
Prodejce Kulina.cz
Výrobce WMF  (109 produktů)
O výrobci WMF Produkty od značky WMF si najdou místo v každé kuchyni. Nejen proto, že mají ikonický design, ale také vám usnadní… pokračovat o WMF »
Typ produktu Tlakový hrnec
Série WMF Perfect Plus
EAN 4000530565426
K překladu CZ AUTO
Margin A
Možnosti dopravy a ceny
Způsob dopravy Cena
ČP na poštu DOPRAVA ZDARMA
ČP na poštu s dobírkou 49,00
DPD DOPRAVA ZDARMA
DPD na dobírku 49,00
Zásilkovna DOPRAVA ZDARMA
PPL ParcelShop DOPRAVA ZDARMA
Zásilkovna na dobírku 49,00
PPL ParcelShop s dobírkou 49,00
Balíkovna depo DOPRAVA ZDARMA
Balíkovna depo s dobírkou 49,00